bardzo lubię wasz portal wnosi wiele w nudne życie aczkolwiek jakby nie było opisy , fora, komentarze są przesiąknięte nieuzasadnioną nienawiścią nieznających realiów młodych ludzi. Tak niedouczeni użytkownicy bez jakiegokolwiek dystansu do siebie i świata ,nie znając dokładnie historii obozów nazistowskich, realiów społecznych mniejszości narodowych USA oraz choćby walki i historii moralnej płynącej z życia Malcolma X , Martina Luthera Kinga czy bliżej nam znanych Herberta tworzą złą otoczkę kształtującą młode pokolenia. Bez kozery powiem wasz portal jest świetny! ekstra pomysł aczkolwiek zważcie na to że im bardziej jest popularny tym bardziej wpływa na społeczeństwo tym bardziej to młode. Zaszczepianie w nich nieuzasadnionej nienawiści pod pretekstem że to jest sadistic nie ma sensu , ja poprzez nazwę sadistic rozumiem portal ukazujący rzeczy których nie zobaczymy na co dzień w tv czy prasie (...) Prosiłbym abyście ograniczyli nienawiść rasową wśród komentarzy niektóre fakt są śmieszne i naginają rzeczywistość nie obrażając osoby poddawanej satyrze aczkolwiek w 98 % są to słowa ociekające nieuzasadnionym żalem przelanym na pierwszą lepszą grupę społeczną . Natłok takich komentarzy powoduje zamęt w umyśle młodych których na bank jest tu pełno i zaburza ich światopogląd zaczynają iść za masą , przestają być indywidualistami .... jeżeli nie zrobicie nic z tym wezmę do wiadomości że popieracie rasizm, a nie ocenianie każdego człowieka na podstawie jego świadomych zachowań użytkownicy jednak w znaczącym stopniu wpływają na wygląd każdego portalu.... nie chciałbym spisać tego portalu na straty. (...)
Osobiście podpisuję się pod tym komentarzem obiema rękami.
Tam wszyscy piszą dla żartów, wiec nie wiem po co to bierzesz na poważnie.Sadistic jest serwisem chętnie przeze mnie odwiedzanym, znajduję tu multum śmiesznych rzeczy, które poprawiają mi humor na resztę dnia. Niestety ostatnio obserwuję coraz większe przeistaczanie się tego serwisu w siedlisko rasizmu i bezpodstawnej nienawiści. Tak - jestem przeciwko cenzurze, tak - lubię się pośmiać z kawałów o Żydach i Murzynach. Jednak to, co ma miejsce na tym portalu to przesada. Istnieje granica między żartami, a obrażaniem osób o innym kolorze skóry. Chciałbym przypomnieć, że każdy, kto się tu rejestrował, zgadzał się przestrzegać regulamin, w którym wyraźnie stoi zakaz pisania komentarzy rasistowskich oraz obrażających innych. Wielce ubolewam nad faktem, że brak zdecydowanej reakcji ze strony administracji, co widać chociażby w jednym z nowszych tematów:
http://www.sadistic.pl/moher-i-stereotyp-vt115807.htm
Jeśli tamte komentarze to nie jest rasizm, to nie wiem co nim jest. Czy tamci użytkownicy otrzymali bany? Czy usunięto ich krzywdzące posty?
Szanowna Administracjo - w pierwszym poście tego tematu deklarujecie całkowity sprzeciw wobec rasizmu - jak widać po zachowaniu niektórych(a raczej wielu) użytkowników - deklaracje nie wystarczą. Przydałyby się jakieś zdecydowane kroki. W tej chwili w moich oczach Sadistic jest serwisem akceptującym rasizm i nienawiść. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie się to zmieni. Pozdrawiam
ja poprzez nazwę sadistic rozumiem portal ukazujący rzeczy których nie zobaczymy na co dzień w tv czy prasie
rodzaj zaburzenia seksualnego (parafilii), w którym jednostka odczuwa podniecenie seksualne w wyniku zadawaniu partnerowi fizycznego i psychicznego bólu oraz upokarzania go
jakby tak zbanować pięćdziesięciu największych gimbokrzykaczy, którzy konto mają ze dwa miesiące, tematów zero, a komentarzy połowa z obrazkiem "jaranie się islamem to pedalstwo", to to forum by wcale nie ucierpiało
![]()
Od dzisiaj kary za idiotyczne rasistowskie komentarze i opisy zostają zaostrzone i zrównane z karami za obrażanie użytkowników. Czyli za pierwsze przewinienie - usunięcie komentarza/tematu i warn o wielkości 3, za kolejne blokada pisania na forum.
Ci, którzy zechcą jednak swoją głupotą nadal się afiszować, niech pamiętają o tym że sami odpowiadają za swoje wpisy i mogą być nam (moderacji) co najwyżej wdzięczni że je kasujemy.
Humor humorem, ale pisanie oklepanych pseudo-rasistowskich komentarzy jest nudne, nieśmieszne, a wręcz żenujące i dużo mówi o tych, którzy je piszą. Nie jesteście fajni.