18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Sekretny składnik

~Beny • 2019-11-29, 20:50
W pełni naturalny


aaaaaaaaaaaaaa

2019-11-29, 23:29
Ja tam jak robię przecier to każę kotu nałapać myszy i szczurów, koniecznie żywych i zamykam je w pomieszczeniu z pomidorami...
Wierzycie w te napisy na keczupie "premium z balsamico i bazylią"??

Gdybyśmy wiedzieli jak się robi jedzenie, wszyscy bylibyśmy szczupli...
Mam nadzieję, że choć dobre piwo jest robione dobrze ;)

dżonyłojlker

2019-11-29, 23:31
niemamskarpet. napisał/a:

ja pie**ole, po h*j ja to wszystko na górze przeczytałem



Teraz wiesz skąd bierze się ten intensywnie czerwony kolor ketchupu.
Poza tym, podejrzewam że w tych pomidorach pewnie mogły się też znaleźć zwłoki jakiegoś radośnie biegającego po polu psa, który przypadkowo nadział się na widły.

PaVV

2019-11-30, 00:52
Keczup, sos? Myślicie że w farmacji jest czyściej? xD

mam_racje

2019-11-30, 00:56
Już wiecie dlaczego w Egipcie czcili koty...


żmij

2019-11-30, 08:08
mam_racje napisał/a:

Już wiecie dlaczego w Egipcie czcili koty...



Bo nie lubią chomików?

:D

Mirion2

2019-11-30, 11:21
Kamis życie ze smakiem

Juzwa

2019-11-30, 22:46
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Ja tam jak robię przecier to każę kotu nałapać myszy i szczurów, koniecznie żywych i zamykam je w pomieszczeniu z pomidorami...
Wierzycie w te napisy na keczupie "premium z balsamico i bazylią"??
Gdybyśmy wiedzieli jak się robi jedzenie, wszyscy bylibyśmy szczupli...
Mam nadzieję, że choć dobre piwo jest robione dobrze



Dobre piwo pięknie odmacza odciski na stopach. Zwłaszcza to jeszcze ciepłe w kadzi.