18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Nietypowa wpadka na wizji

wiki2221 • 2016-01-20, 08:41
Szef kuchni w telewizji śniadaniowej przyłapany na robieniu... :-D

Cytat:


Cervus

2016-01-20, 11:59
Niby Polska taki kraj ubogi a każdy się zna na koksie. Południowoamerykańscy baroni narkotykowi się znaleźli...

Supernatural666

2016-01-20, 13:42
nvuiehnfvcj napisał/a:

sciema jak h*j, co to za koks/speed z grudami ? w życiu mu tyle i takie przez dziury nie przejdzie. Gimbaza łyka jak pelikany !



Chciałeś zabłysnąć? Nie wyszło frajerze.

jbone

2016-01-20, 15:19
Matush5 napisał/a:

Widzę kolega zaprawiony w boju z 2 g szczura walić ma zamiar. Dzioba nieźle musi przepalonego :D




skąd ty k***a jesteś? z kaszub? "szczur?" nie czaję o czym ty k***a pie**olisz.

Dawidof

2016-01-20, 15:33
Przecież nie od dziś wiadomo że w "szołbiznesie" są same k***y i narkomani ;)

Szczurek95

2016-01-20, 16:22
Przynajmniej nie podjada ;D

Toolpa

2016-01-20, 16:42
Tyle ugotować i sp***olić sobie apetyt...

~DMT

2016-01-20, 16:58
Cervus napisał/a:

Niby Polska taki kraj ubogi a każdy się zna na koksie. Południowoamerykańscy baroni narkotykowi się znaleźli...



No faktycznie żeby sobie zaj***ć dobrego Cocolino z 5-6 razy w ciągu roku (1500-1700zł), trzeba być co najmniej kokainowym kowbojem...

marcin1414

2016-01-20, 17:29
Matush5 napisał/a:

Widzę kolega zaprawiony w boju z 2 g szczura walić ma zamiar. Dzioba nieźle musi przepalonego :D


Haha jak to dla Ciebie 2g to wrzuć następnym razem na wagę jak coś kupisz, bo Ciebie też ładnie w ch*ja robią :)

0smiechu

2016-01-20, 17:38
węgorz z rana jak śmietana

ganja125

2016-01-20, 17:42
ja to koks zawsze w kulce dostawałem, słabo podukał

CiociaPestka

2016-01-20, 18:36
nvuiehnfvcj napisał/a:

sciema jak h*j, co to za koks/speed z grudami ? w życiu mu tyle i takie przez dziury nie przejdzie. Gimbaza łyka jak pelikany !



Noo, a oto znawca :ciasteczkowy:

Słaby nosek masz

Megax

2016-01-20, 18:42
"Szef kuchni dziś poleca:"

BuczekBe

2016-01-20, 18:57
nvuiehnfvcj napisał/a:

sciema jak h*j, co to za koks/speed z grudami ? w życiu mu tyle i takie przez dziury nie przejdzie. Gimbaza łyka jak pelikany !


Widacć jak sie znasz. Wszystko co w proszku (ścierwo) jest pierwotnie w grudce i to jak bardzo będzie proszkiem zależy od tego jak bardzo sobie to zmielisz. No ale widze trafił się nam koneser cukru.

busek

2016-01-20, 19:20
ja pie**ole k***a po ile wy macie lat ze przez 2 strony sie spinacie kto sie bardziej zna na bialym
k***a ch*je po 20-30 lata maja a teksty jak z gimbazy

longinus

2016-01-20, 19:23
naszurał się mąki i kryształu cukru i napie**ala kotlety jak pok***iony