Zapraszam na Muneo-sukhoe z cyklu "Sadol uczy, Sadol bawi", bo zakładam, że niewiele z was wie jak przyrządzić ośmiornicę
Jeśli boicie się, że dostaniecie raka od jej akcentu, to spokojnie można wyciszyć.
Polecam szczególnie:
-0:26 całą ośmiorniczka
-1:20 usuwanie wnętrzności
-2:48 ciekawy sposób oczyszczania przy pomocy soli
-4:17 gotowanie
-7:38 krojenie
I dla ciekawskich, którzy na pewno zaraz zapytają "A jak to smakuje?" już śpieszę z odpowiedzią. Otóż ch*j wie
Jak krewetki, też dobrze zrobione są smaczne... tzn. ch*jowe zawsze. Ściema, wszyscy pałaszują, obnoszą się z tym że to takie zajebiste żarcie bo drogie u nas a tak naprawdę to nic nie dorówna porządnemu schabowemu, bądź też kiełbasce z ogniska. Srał ja na te skośne żarcie jak i na wykwintne piwa. Schabowy, kiełbacha, piwo żubr, podupcyć żonkę w nocy i na ch*j te arystokratyczne robactwo.
to sadistic nie youtube. oddzielmy w końcu te dwa portale bo zaraz z tego zrobi sie strona kulinarna z kotkami w roli głównej i więcej krytyków niż na tematycznych forach