Chcesz recepetę na medyczną marihuanę? >> KLIKNIJ TUTAJ << i powiedz, że jesteś od Lisa@up co ty masz k***a do saren? Jedyne szkody jakie robią, to wtdy, gdy wpie**olą się w jadący samochód, ale kierowca może sobie pojeść hehe więc tak jakby szkody nie ma.
Jak czytam twój komentarz to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera to skurwysyńskie zwierze zrobiło mi szkody w zeszłym roku na 3 tys i i myślisz że ktoś mi za to zapłacił ? taki chuj.. sam musiałem pokryć szkody znaku nie było ostrzegającego przed sarnami zarząd dróg nie miał takiego obowiązku żeby go postawić bo w okolicy drogi nie było terenów leśnych a kurwisko wyleciało mi z pola, ubezpieczyciel miał wyjebane bo za sarny nie wypłacają(no chyba żebym miał ac )nadleśnictwo wysłało mnie do koła łowieckiego a koło łowieckie nie robiło nagonki i twierdziło że sarna należy do skarbu państwa a wojewódzkie ministerstwo skarbu państwa czy jakoś tak odpisało mi na moje pismo że sarna nie należy do nich tylko do nadleśnictwa i nic mi nie pomogą nagle kurwa sarna stała się niczyja ! ale jak bym to ja polował na nią od razu znaleźli by się właściciele tępe chuje powinni myśliwi wystrzelać te dzikie kurwy w pień byłby spokój.