Rozumiałbym takie zamieszki jakby tego glinę uniewinniono, ale kurwa nie. Jakiś jeden patus odwali murzyna, to nagle wszyscy biali są rasistami. Sami to skaczą po głowach swoich współplemieńców w skali większej niż 1 trup i zamieszek nie ma.
Bo te murzyniatko takie niewinne było. Jak każdy jemu podobny. Odjebali go, bo mają dość tego małpiego gaju co panoszy się po USA do którego żadne inne argumenty nie docierają. Strzelać bez ostrzeżenia to jedyna rada na to bydło. Za dużo syfu robią te małpie kurwy by traktować ich jak ludzi.
Konto nowe, użytkownik stary.Mam nieco włoską urodę. Nie chcę, żeby mnie kiedyś jakiś policjant odjebał za nic, bo będzie miał dość cyganów panoszących się po rejonie. Wsadź sobie w dupę taką logikę i generalizowanie. Policjanci., którzy z zimną krwią dojebali tamtego "niewinnego" czarnucha powinni dostać co najmniej dożywocie.
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Mam nieco włoską urodę. Nie chcę, żeby mnie kiedyś jakiś policjant odjebał za nic, bo będzie miał dość cyganów panoszących się po rejonie. Wsadź sobie w dupę taką logikę i generalizowanie. Policjanci., którzy z zimną krwią dojebali tamtego "niewinnego" czarnucha powinni dostać co najmniej dożywocie.