18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Tymczasem w kuchni

Flodzia • 2021-09-19, 17:39

Co za nieogar :catfacepalm:

WeZr

2021-09-20, 05:25
ManBearPig napisał/a:

Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?



Widocznie sama od siebie j***ła jeszcze bardziej :D

Penton

2021-09-20, 07:02
ManBearPig napisał/a:

Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?



Jakbyś na codzien czuł zapach gówna, to też byś nie poczuł.

DrAK

2021-09-20, 11:10
Anosmia albo przechodzi covida, innej opcji nie ma. No chyba, że jest czarn... ouu wait!

KM...........ak

2021-09-20, 15:44
ManBearPig napisał/a:

Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?



Jakbyś j***ł murzynem od rana, to tego dodatkowego aromatu byś nie poczuł. :P

MasterMico

2021-09-20, 20:47
ManBearPig napisał/a:

Murzyński kołtun, to nic dziwnego, że nie parzyło. Ale żeby nie poczuć smrodu?



Przypominam, że naturalnym środowiskiem murzyna jest chatka z gówna i prysznic w moczu krowy...

Mirek19850509

2021-09-21, 23:41
Brak powonienia maja czarni czy co ? Przeciez juz pare wloskow spalonych daje taki smród :-| w chacie ze idz pan w h*j :-|