18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Szef kuchni poleca

~Beny • 2023-06-28, 15:50
Gołąbki po azjatycku


LICH0

2023-06-28, 16:04
Oni kiedyś nas zjedzą...

rafalxp

2023-06-28, 16:20
Kiedyś to się robiło rosołek z młodych gołębi dla dzieci,pewnie i do dziś,ale żółtki to są nie do przebicia.

jkllll485

2023-06-28, 16:40
Ale to musi k***ić smrodem.

PIs

2023-06-28, 17:42
Szkoda, że martwe pieką.

Antoni79

2023-06-28, 17:56
To może być pyszne, ale mimo wszystko najpierw bym rozciął i wnętrzności wyjął i łepek obciął. Kurę kiedyś też się z piórami piekło, tylko oblepiało gliną. Jak się upiekła to pióra ładnie od skóry odłaziły. Tu może grill wypali smród palonych piór, a one wcale nie muszą śmierdzieć jak kurze, bo są mniej tłuste.

saves

2023-06-28, 17:56
W Chinach nie zjedzą tylko tego, co im na drzewo ucieknie.

aaaaaaaaaaaaaa

2023-06-28, 18:03
To nie gołąbki. Gołąbki są z ryżem i w kapuście....

Antoni79

2023-06-28, 18:14
PabloSkills napisał/a:

Razem z tym gównem w środku.



Jeden lubi lody truskawkowe, drugi jak mu nogi śmierdzą.

S_Z_A_L_O_N_Y

2023-06-28, 18:43
PabloSkills napisał/a:

Razem z tym gównem w środku.



Bo to są gołąbki nadziewane gównem, w aromatycznej pierzynce z piór.

AdixCalisthenics

2023-06-28, 19:37
PabloSkills napisał/a:

Razem z tym gównem w środku.



marynata, kolor akurat azjatycki :D

Antoni79

2023-06-28, 19:47
LICH0 napisał/a:

Oni kiedyś nas zjedzą...



Miliard głodnych żółtków Europę w dzień by opie**olił.

metyoo

2023-06-28, 19:47
nienawidzę obsrajdachów! mód na moje oczy!

qwerq221

2023-06-28, 19:50
k***y j***ne chińskie popie**olence obrzydliwe