18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Szef amaro

CrazyEdek • 2022-05-11, 20:07
Pokazuje co potrafi.


Tuston_bobczak

2022-05-11, 20:39
To chyba bardziej wina obsługi niż Amaro , mogli wyłączyć straszaki na taki bal

żmij

2022-05-11, 20:50
Władca deszczu, ot co!

bercisko

2022-05-11, 21:26
Tuston_bobczak napisał/a:

To chyba bardziej wina obsługi niż Amaro , mogli wyłączyć straszaki na taki bal



Zraszaczy nie możesz wyłączyć. Każdy jest niezależny i załączy się po osiągnięciu temperatury krytycznej. Możesz zamknąć zawór z wodą, ale zraszacze i tak wywali i trzeba będzie wstawić nowe. Tak więc brawo dla debili z obsługi i samego mastera że ogień był za duży i uszkodził zraszacze :-)

Danrito

2022-05-11, 22:05
"... coś niecoś potrafię"

NataliaW

2022-05-11, 22:12
Obstawiam że 90procent sadoli co oglądało ten film, domyślilo się, że to się stanie. jakimi debilami muszą być ci z obsługi tej restauracji, by tego nie przewidzieć?

Znawca_Cipek

2022-05-11, 23:07
Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???

razak

2022-05-11, 23:49
@kacper060

midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie :) Pozdrawiam fan krowy :D

miedzianek

2022-05-12, 01:10
maestro wiedzial co sie stanie, nawet parasol przygotowal :D

kacper060

2022-05-12, 07:30
razak napisał/a:

@kacper060
midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie Pozdrawiam fan krowy



To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.

Dejdwazlote

2022-05-12, 08:11
Znawca_Cipek napisał/a:

Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???



Ślepy k***a jesteś to było na sali gdzie wszyscy musieli widzieć. I zobaczyli.

razak

2022-05-12, 11:24
kacper060 napisał/a:

To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.



Jadam tam bardzo często. Mam tam 30 minut :) Świetny Stek Pub !

zwierzak30

2022-05-12, 12:12
Z niego chef. Jak z koziej dupy wentylator.

luxpiotr

2022-05-12, 12:26
Znawca_Cipek napisał/a:

Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???


Serio? Przecież w kuchni najszybciej o pożar, więc nie wiem co w tym dziwnego. Zanim pożar przeniesie się na korytarz to już cała kuchnia zdąży się sfajczyć. :roll: