To chyba bardziej wina obsługi niż Amaro , mogli wyłączyć straszaki na taki bal
@kacper060
midium rare to jedyny stek o którym można powiedzieć, że jest przepyszny i rozpływa się w ustach. Jednak w Polskich restauracjach bardzo trzeba doprecyzować co dokładnie chcesz uzyskać. W jednej powiesz midium i dostaniesz midium rer, w drugiego powiesz midium dostaniesz midium well co już jest podeszwą. W trzeciej tej 1 na 10000 powiesz midium to kumaty kelner się zapyta JAKIE MIDIUM i wtedy wiesz, że jesteś w odpowiedniej knajpie Pozdrawiam fan krowy
Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???
To musisz koniecznie sprobowac steka w restauracji Angels w Ustroniu.
Kto montuje czujniki w kuchni? U mnie sa wszedzie. W korytarzach, w windzie, w garazach, w SPA, ale w kuchni???