Wojna na Ukrainie (tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu Konflikt izraelsko-palestyński (tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: 2024-04-23 21:36:06
Specjały kuchni azjatyckiej phrontch • 2021-03-31, 18:06 124 Nie zdążyło sp***olić, więc wrzucamy na patelnię Wyślij
Halman 2021-03-31, 18:28 4 Dymson30 napisał/a: Te pojeby j***ne wszystko wpie**olą a ty wpie**alasz karpia po żydowsku, bułkę francuską, gulasz po węgiersku, chińską zupkę i wtedy się chinole dziwią się...
janlew 2021-03-31, 19:24 4 Rybka na patelni też powina podskakiwać. Nie wiem co to jest, ale pewnie pycha
Cycu320 2021-03-31, 20:04 33 Ja pie**ole! No co za pojeby! Jak mozna tak grubo szczypiorek pokroić?!?!
ququa 2021-03-31, 20:33 6 extra A ja musze sie meczyć i mieszac sałatke ...a tu cyk sałatka sama sie miesza ....no genialne
erebeuzet 2021-04-01, 00:41 pro_avenger napisał/a: Ja bym podkręcił ogień i przeciągnął Ja bym to upiekł
JezTuptajacyNoca 2021-04-01, 01:37 6 Halman napisał/a: a ty wpie**alasz karpia po żydowsku, bułkę francuską, gulasz po węgiersku, chińską zupkę i wtedy się chinole dziwią się... Z tą różnicą, że mu jedzenie z talerza nie sp***ala.