18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Sadolowa Kuchnia - Suszona Wołowina

Ostrovsky • 2015-10-12, 16:00
Coś czego każdy sadol powinien spróbować


mięsko :ok:

mateusos

2015-10-12, 16:05
k***a koles gotujacy w pokoju. :shock:

Ostrovsky

2015-10-12, 16:12
@UP wegetarianin ? :lol:

wilkoala

2015-10-12, 16:41
Beed Jerky jest zajebiste, robię je co tydzień.
Świetna sprawa.

Cyrk

2015-10-12, 16:43
@mateusos - kucharz pacyfista?

A tak swoją droga koleś jest w stylu Makłowicza. ch*jowo pichci, ale gadane jest...

Bejker

2015-10-12, 18:10
Ale on mi trochę konona przypomina

My...........er

2015-10-12, 19:18
A j***ny jaki ma sprzęcior.

JerzykREC

2015-10-12, 19:49
"Wołowinę wkładamy na przysłowiowe pół godziny do zamrażalnika" Jakie jest przysłowie z wkładaniem mięsa do lodówki? Pytanie za 100pkt. :D

michaelangelo666

2015-10-12, 20:12
JerzykREC napisał/a:

"Wołowinę wkładamy na przysłowiowe pół godziny do zamrażalnika" Jakie jest przysłowie z wkładaniem mięsa do lodówki? Pytanie za 100pkt. :D



Jest przysłowie, że jak ktoś ma mało żarcia w lodówce, to mu się niedługo w niej pingwin zalęgnie . Pingwin=zwierze, zwierze=mięso, które jest w lodówce. Bang! Szach mat ateisto :P

porzuk

2015-10-12, 20:48
podobny do kononowicza ;)

jbone

2015-10-12, 21:46
@up to jego syn deklu.

Kevq

2015-10-12, 21:49
Dobre, robie czasem sobie, pierw w manyracie a potem suszenie w piekarniku... tylko ze jak zrobie kilogram to czasem na drugi dzien juz nie ma : )

dj_deez

2015-10-13, 00:44
@Cyrk, co Ty tam pie**olisz o Makłowiczu?

BrunerOvned

2015-10-13, 01:44
Można z tego zrobić po ususzeniu wyk***istą zbroję łuskową, odporną na ciapaków i imigrantów ;)

Ostrovsky

2015-10-13, 03:27
@UP wieprzowina by musiała być