18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Produkcja sera

T3RMINATOR • 2024-01-04, 20:51
Parmezan albo jakiś tam czedar właśnie tak powstaje.


krolikosus

2024-01-04, 20:55
Dobrze że dziś jadłem smażony :-P

Jarosławkaczyński

2024-01-04, 21:09
Co to k***a za kopyto ? Widziałem jak konia podkowali TP wyglądało podobnie

xiro

2024-01-04, 21:10
juz wiecie skad macie extra parmezan u turka :-D

zwierzak30

2024-01-04, 21:21
Jarosławkaczyński napisał/a:

Co to k***a za kopyto ? Widziałem jak konia podkowali TP wyglądało podobnie



Jarek.Jak nie wiedziałeś że maryśka jest z konopi.
Tak nie wiesz co to jest zwykły nagniotek?
Edukacja. :)

PabloSkills

2024-01-04, 21:44
Parmegiano. Teraz tylko do woreczka i na sklepowe półki.

2ic

2024-01-04, 22:15
Panie doktorze , wczoraj tego nie bylo.

siewie

2024-01-04, 22:54
Ja pie**ole a ja to wdupcam do piwka co wieczór h*j epiej było nie wiedziec

nowynick

2024-01-04, 22:55
Wybielanie wymaga poświęcenia...

bercisko

2024-01-05, 09:16
Poniżej coś dla smakoszy. Nie tylko tradycyjny łuszczący, ale mamy też trochę pleśniowego, chrupkie chipsy i gratis kruszonka na posypkę :-)




metyoo

2024-01-05, 09:18
xiro napisał/a:

juz wiecie skad macie extra parmezan u turka



parmezan u turka? ja pie**ole!




Sadisticzny

2024-01-05, 12:28
siewie napisał/a:

Ja pie**ole a ja to wdupcam do piwka co wieczór h*j epiej było nie wiedziec



Jak chlasz co wieczór, to chyba masz problem ze sobą, nie uważasz?

mauser

2024-01-06, 22:47
zawsze mnie wkręci takie skrobanko . odczuwam pewien niedosyt :mrgreen: