18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Pieczeń

Centurionero • 2019-10-06, 17:45
O smaku diesla?


chocho

2019-10-06, 17:51
Co on tam piecze? Rozjechane koty i psy?

jimiq

2019-10-06, 18:24
@up
Mowili o jakimś humusie

McQurwa

2019-10-06, 18:38
Jutro upiekę wam makowiec

SirMajkel

2019-10-06, 18:56
kiedyś się zastanawiałem co się dzieje z padliną przy drodze (z potrąceń) i teraz już wiem, TIRowcy to żrą.

mazga50

2019-10-06, 21:45
Ale wiecie, że piekarnik w kuchniach węglowych (np. w popularnej kuchni "Barburka") był odseparowany od paleniska? Tak samo jest tutaj. Komora "piekarnika" nie ma kontaktu ze spalinami.

Dzisiaj

2019-10-07, 00:14
Tirowcy r*chaja jakies zagrzybione ssaki lesne, maja wyj***ne na rodzine i zdrowie, wiec tez maja wyj***ne na to czy jedza grudy z dupy, smarki czy padline. Dajcie im spokoj, jak chca to czemu nie? Ich sprawa.

otomin

2019-10-07, 06:42
Zajebista rozdzielczośc. Nie ma co...

polakwrocek

2019-10-07, 10:34
Ja pie**olę , to jest bardziej rakotwórcze niż zjedzenie płucek 20 letniego palacza.

Antyy

2019-11-26, 20:49
mazga50 napisał/a:

Ale wiecie, że piekarnik w kuchniach węglowych (np. w popularnej kuchni "Barburka") był odseparowany od paleniska? Tak samo jest tutaj. Komora "piekarnika" nie ma kontaktu ze spalinami.



To smacznego baranie.