Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jebani idioci. Jebani snobistyczni idioci. W Polsce powinno być tak jak w Szwecji - za reprezentowanie narodu nie powinno przysługiwać żadne wynagrodzenie. Szkoda, że polityk, który za tym jest, chciałby również zrobić z Polski monarchię i pozbawić kobiety praw.
Nie no kurwa, aż mam ochotę napisać, że to fejk, bo nie mogę uwierzyć, że ktoś może być tak tępy żeby nagrywać spota na pasach na ruchliwym skrzyżowaniu. Ja jebie... Teraz to się będę dziwił, że Olejniczak jest wstanie iść i oddychać jednocześnie, bo będzie mi się wydawało, że to dla niego za trudne.
Nie no kurwa, aż mam ochotę napisać, że to fejk, bo nie mogę uwierzyć, że ktoś może być tak tępy żeby nagrywać spota na pasach na ruchliwym skrzyżowaniu. Ja jebie...
Katowice rynek i ruchliwa ulica . Droga na której stoi jest wyłączona z ruchu (tylko dla policji, taksówek i czasami jakiś autobus się trafi). Bardziej chyba chodziło mu o gościa za plecami.