18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Dziamian

2019-04-25, 21:38
Razner napisał/a:

Ale jaki jest sens tego? Nie więcej rzeźnia by zarobiła wydzielając szynkę i inne niż mielić to wszystko razem?



mam podejrzenia, że to jest mięso, które nie jest zdatne do spożycia dla ludzi, a po prostu idzie na jakąś mielonkę dla zwierząt...

bądź tak się utylizuje

Seligos

2019-04-25, 21:38
fabryka berlinek ?

Salt

2019-04-25, 21:42
Myśle,że to jest na salceson :->

~_Yarko_

2019-04-25, 21:46
k***a, sami smakosze...

Papa_SS

2019-04-25, 21:52
no i ? to jest standrad od lat 20 ponad

GrubszySzeregowy

2019-04-25, 22:06
A co myśleliście, że siedzi chinczyk i kroi na drobno?

felippo

2019-04-25, 22:25
Do żarcia to nie idzie bynajmniej dla nas. Ale wpieedalamy to we wszystkich wędlinach i mięsach. Tylko to co zostanie w prosioku, bo on żre to całe życie (ok .3miechy). JEMY TO TYLKO POŚREDNIO. A polędwiczka Jak Ta LALA.

Tatun

2019-04-25, 22:58
Mógł skoczyć na główkę do tej maszyny.

GlassEdi

2019-04-25, 23:00
To ja patrzący, oglądając ten filmik.

JedkerTC

2019-04-26, 00:38
Ale tam musi j***ć

dertaz

2019-04-26, 09:22
ja masz na etykiecie napisane mieso odzielone mechanicznie, to właśnie tak zostało przetworzone. A jeśli nie ma tego na etykiecie to zostało pokrojone i przetworzone przez masarza, Parówki, konserwy, pasztety, puszki z karmą dla zwierząt prawie zawsze masz mechanicznie, więc jak trafiasz na coś twardego to nie przyprawa tylko jakiś element kości. W odzzielanie mechaniczne nie jest złe bo przynajmniej nic się nie marnuje, a potem to tak długo gotują i przyprawiają i dodają aromatów że byle gówno smakuje jak kawior.

precel55

2019-04-26, 14:08
A potem żelatyna i galartke hehe

Alicjontko

2019-04-26, 17:34
Kurde, ale wchodzi jak w masło, a nóżki ucina w sekundę...