18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Kulinaria

Ra...........og • 2010-04-23, 23:04
Mózg świni na surowo... Lepsze niz tatar :D

masster

2010-04-24, 00:00
mhm pychota

koniotajner

2010-04-24, 11:28
ludzie starszego pokolenia na wsiach tak wcinali.. sam byłem raz świadkiem procederu tego i się zrzygałem

matig

2010-04-25, 13:04
u mnie jak rz//ORTeźnik był bladyne zaj***ć to mówił że z jajecznicą i z cebula podobno zajebiste jest hardkor

[ Komentarz dodany przez: yarzapp: 2010-04-25, 15:47 ]
o co chodzi ze słowem "bladyne", bo nie wiem jak poprawić?

PinkRose

2010-04-25, 15:27
Mózg fuu, od mózgu idzie się porzygać. Ale szynkę czy wątróbkę lub kaszankę to wpie**alacie ostro.

~Conscribo

2010-04-25, 16:17
@up - weź pod uwagę, że kiełbacha i kaszanka to jednak przetworzone już żarło, na pływającą krew z kaszą zapewne też by każdy mówił "fuu". To samo tyczy się mógzu, ładnie przyprawiony moznaby wcinać ze smakiem.

yarzapp

2010-04-25, 16:31
Conscribo napisał/a:

na pływającą krew z kaszą zapewne też by każdy mówił "fuu"


czyli na kaszankę?

~Conscribo

2010-04-25, 16:39
@up - tja, ale wpierw to pływająca krew z kaszą :>