18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Kuchnia sadistica vol 42

~Velture • 2023-07-08, 23:18
Wiesz, weź sobie wyobraź tę scenę, bracie. Mamy tu panierowanego szczura, no wiesz, taki mały stworek, który zaraz położymy w głębokim tłuszczu. Smakowita tradycyjna potrawa prosto z Chin, czujesz to? Szczur na talerzu, chrupiący jak tylko być może.

To jest dla tych, którzy cenią sobie kulinarną odwagę, którzy nie boją się eksperymentować z smakami. Oczywiście, wiem, że nie dla każdego jest to idealne danie, ale w końcu mamy na świecie tyle różnorodności, że warto być otwartym na nowe doznania kulinarne.

Dlatego pamiętaj, bracie, żeby być szanującym i tolerancyjnym wobec innych kultur i ich tradycyjnych potraw. Bo w końcu, w świecie kulinarnym, każdy ma swoje unikalne smaki i przyjemności. Baw się dobrze i delektuj się tą fascynującą podróżą przez różnorodność smaków!


Anal_Ogórek

2023-07-08, 23:24
Sprzedać pomysł prezydentowi Wrocławia to problem szczurów się skończy.

BeardedBastard

2023-07-08, 23:35
Jak tak dalej pójdzie to taki szczur będzie gościł na każdym polskim stole raz w tygodniu....

donkapusta

2023-07-08, 23:49
To jakaś bzdura. Ani nie wypatroszony, z futrem kto takie gówno zje - oczywiście nie licząc Hindusów czy innych Chińczyków?

PanFajek

2023-07-09, 00:01
donkapusta napisał/a:

To jakaś bzdura. Ani nie wypatroszony, z futrem kto takie gówno zje - oczywiście nie licząc Hindusów czy innych Chińczyków?



Podejrzewam że prędzej zje to jakiś głupi zachodni turysta niż jakiś lokals.

JebacPiSForever

2023-07-09, 01:32
k***a ruski to własne gówno zje i szczyny wychleje.

scrapy

2023-07-09, 07:43
Co jest k***a z tymi opisami?

Ratilt

2023-07-09, 10:23
PanFajek napisał/a:

Podejrzewam że prędzej zje to jakiś głupi zachodni turysta niż jakiś lokals.



A ja podejrzewam że ktoś zrobił taki filmik tylko dla wyświetleń, bo nie widać aby ktokolwiek to jadł.
Ot zmarnowana odrobina ryżu i oleju a ile można "sławy" na tym zdobyć

AriliX

2023-07-09, 18:30
mógł go palnikiem przypalić, chyba ze woli z sierścią wpie**alać

Majonezon

2023-07-10, 03:41
Szkoda zachodu mało mięsa mają.

majeńka

2023-07-10, 11:59
Jeśli dobrze oskurowany i odfutrzony, nie widzę problemu. Ten nie jest.

drizzt221

2023-07-12, 05:31
Czytała, Krystyna Czubówna...

fotograf

2023-07-17, 14:45
donkapusta napisał/a:

To jakaś bzdura. Ani nie wypatroszony, z futrem kto takie gówno zje - oczywiście nie licząc Hindusów czy innych Chińczyków?



Ani jedni, ani drudzy może nie patroszą, ale z futrem nie jedzą.