18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Kuchnia indyjska

phrontch • 2020-05-19, 22:00
Jakiś lokalny przysmak




35i

2020-05-19, 22:04
To są te specjalne pączki dla policji.

wyjmi

2020-05-19, 22:05
Ciekawe czy ma w ofercie rozbijane na kikucie.

Je...........ik

2020-05-19, 22:18
Chodź skoczymy na kebaba z pod spoconej pachy

mygyry

2020-05-19, 22:47
Przeca trzeba posolić

Presty

2020-05-19, 23:07
Dosala i aromatyzuje potrawę.
też tak robię.

Erqti

2020-05-19, 23:52
niech mnie ch*j weź mnie, zjadłbym bym:-D

beker89

2020-05-20, 03:48
Brawa dla Pana
Nie siedzi w domu nie zbija bąków nie siedzi na socjalu mimo kalectwa
Pracuje może i płaci podatki
I ma swój własny Brand/znak rozpoznawczy w formie klusek zpod pachy :mrgreen:

bercisko

2020-05-20, 03:55
- Kelner dlaczego te bułki są mokre?
- Szanowny Panie, jak w jednej ręce niosę Panu zupę, w drugiej drugie danie i deser to jak miałem te bułki zabrać? Tylko pachy miałem wolne.

zdun

2020-05-20, 06:44
Jerzy_Owsik napisał/a:

Chodź skoczymy na kebaba z pod spoconej pachy



Ile takich już zjadłeś a nawet nie wiesz ...

Erqti napisał/a:

niech mnie ch*j weź mnie, zjadłbym bym:-D



Kto ma cię wziąć?

pochminick

2020-05-20, 07:03
Szanowni przedmówcy skupili się na pocie, a pominęli kwestię włochów spod paszki.

inzi

2020-05-20, 07:23
Ciekawe za co mu łapę uheśtali :D

edmund

2020-05-20, 07:35
pochminick napisał/a:

Szanowni przedmówcy skupili się na pocie, a pominęli kwestię włochów spod paszki.



dużo placków robi pewnie, włosy tylko dla specjalnych klientów

Juzwa

2020-05-20, 10:43
To podpasznik lukrowany. Lukrem posmaruje jak się usmażą. Już tam jego wspólnicy pracują nad lukrem na zapleczu.