18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Ja pierdolę jaka to zupa japońska

SirWilly • 2014-09-19, 13:58



Tym razem SzwedWłoch, nie mam pojęcia, gotuje japońską zupę.

orzechuuuu

2014-09-19, 16:26
'Nie włączaj ogień na pełną p*zde' :D

Slajco

2014-09-19, 16:28
Więcej pie**olenia niż jedzenia.

jajucho

2014-09-19, 16:30
rewelacja ten typ :D !

OpenStreetMaps

2014-09-19, 16:35
Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "


Analkonda

2014-09-19, 17:49
km2bp, Facet z filmiku ma trochę podobny głos ale nie mówi z włoskim akcentem tak jak Paolo Cozza, dodatkowo nie ma tak ciemnej karnacji jak Cozza, więc odpada :)

Davidofs

2014-09-19, 18:19
Gość jest z Szwecji.

Corey_09

2014-09-19, 18:49
km2bp napisał/a:

Przecież to pan Paolo Cozza z programu "Europa da się lubić "



Na szczęście nie, nawet w jednym ze swoich filmików opowiada że jest ze Szwecji. Wejdź na jego kanał i obadaj.

kalium

2014-09-19, 18:50
p*zda nie przepis. Więcej żarcia zmarnował na ten psuedo rosół niż na samo danie. A już odcedzanie tłuszczu z rosołu to kompletny debilizm. Większość smaku przy tym wyj***ł do śmieci. Wyjałowiony wywar z makaronem i pulpetami, też mi coś. Cudze chwalicie, swego nie znacie.

Sz...........an

2014-09-19, 19:05
@uo wiesz co? Nie przyznam ci racji ale też nie zaprzeczę, bo nie wiem. Nie jadłem i nie wiem.

bocianoff

2014-09-19, 19:05
@up

Się k***a nie zesraj, bo zapewne jedyny rosół jaki robiłeś to ten z kostek rosołowych Winiary.

kalium

2014-09-19, 19:16
Nie musisz, to moje zdanie. Tak samo jak to, że rosół się robi z surowego mięsa, gotując na małym ogniu. Nie na resztkach jakiegoś wcześniej pieczonego kurczaka. Nie musisz się ze mną zgadać, że to właśnie w tym odrzuconym tłuszczu zostaje najwięcej smaku. Nie musisz się ze mną zgadzać, że wrzucanie grzybów do rosołu które pójdą do śmieci tylko po to, żeby później znowu dorzucić "świeże" grzyby jest totalną głupotą.

Tak samo jak totalną głupotą jest lanie do wszystkiego oliwy z oliwek. Gdzie my w Polsce mamy wcale nie gorsze tłuszcze roślinne, ale taki trend...Wycinanie z pomidorów gniazd nasiennych, bo podobno będzie zbyt cierpkie/gorzkie. Tak można mnożyć w nieskończoność.

sivydym

2014-09-19, 19:53
spoko kuchta, piwko jest. ale schabowego nic nie przebije amen.

Joseph_Fritzl

2014-09-19, 20:35
Patrzcie jaka sympatia tym kolesiem. Daje 2 miesiące temu gościowi i ci sami co go chwalili będą go linczowali. Znam ten cykl sadolowy na pamięć :)

A daje piwo bo mnie to bawi

kalium

2014-09-19, 21:11
Mnie nie bawi ale za trafny komentarz tobie daję.