Inwazja na Ukrainę (wersja bez komentarzy, tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:38 Konflikt izraelsko-palestyński (wersja bez komentarzy, tylko materiały z opisem) - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:21
~VeIture 2018-01-03, 09:13 5 janlew napisał/a: Nie jadłbym w restauracji gdzie gotują czarni, nawet jak byłbym czarny. Jakbym był czarny to albo bym się zabił albo popełnił samobójstwo.
Wiewór 2018-01-03, 14:31 5 Jakbyś był czarny to byś podpie**alał sąsiadom rowery i ściągał kołpaki z samochodów Pewnego dnia byś trafił na harda jako bohater filmiku z liveleak na którym rozstrzeliwuje cię policja A Ty krzyczysz dindu nuffin
KillerLaugh 2018-01-03, 15:00 2 Abraxus napisał/a: dindu nuffin Z ciekawości sprawdziłem co znaczy ta fraza. Ha ha ha, skisłem ;d nowynick napisał/a: Up ja rozumiem, że nie każdy musi znać angielski na poziomie Shakespeara, ale bez przesady, serio nie wiedziałeś? Pierwszy raz to widzę i nawet po fonetyce nie skumałbym, że chodzi o "niczego nie zrobiłem". Prędzej jakiś zwrot z murzyńskiego slangu.
nowynick 2018-01-03, 15:04 Up ja rozumiem, że nie każdy musi znać angielski na poziomie Shakespeara, ale bez przesady, serio nie wiedziałeś?
Soviel 2018-01-03, 16:30 Up, amerykanina uświadomiłem co to jest bo nie skumał. Więc ryj. Wielcy k***a poligloci.