widzisz k***a nie masz racji, nie dopisałeś tam u góry Piekarzy z sadola. Chleb te se k***a możesz upiec w domu lub kupić w piekarni rzemieślniczej. Nie ważne czy mała rodzinna, czy przemysłowa. Pieką tam gówno o smaku chleba, a Ty to żresz. I nie, nikt poza piekarzem nie oceni Ci czy chleb, jest prowadzony na zaczynie i kwasie. Nawet świnka Gesler.
Co do twojego komentarza odpowiem ci jeszcze tyle, nie trzeba być piekarzem żeby ocenić smak chleba
widzisz k***a nie masz racji, nie dopisałeś tam u góry Piekarzy z sadola. Chleb te se k***a możesz upiec w domu lub kupić w piekarni rzemieślniczej. Nie ważne czy mała rodzinna, czy przemysłowa. Pieką tam gówno o smaku chleba, a Ty to żresz. I nie, nikt poza piekarzem nie oceni Ci czy chleb, jest prowadzony na zaczynie i kwasie. Nawet świnka Gesler.