W przeciwieństwie do makusia, tu mamy do czynienia ze świeżym kawałkiem mięsa. Na Islandii właśnie minęło 10 lat, odkąd w szklanej gablotce postawiono ostatniego, sprzedanego na hamburgera. Wygląda identycznie jak te, które dziś się kupuje. I to jest ta różnica. A tatarek z cebulką, ogórkiem o żółtkiem? Mmmmm... Pycha.
To samo dzieje się z żywnością rośliną... Nawet i bardziej... Niech każdy przejrzy dokładnie swoje zbiorniki z mąką i ryżem dla przykładu czy nie ma tam siedliska moli.
No i nareszcie będę wiedział, na ile dni wcześniej zostawić mięso, żeby mucha siadła, co by potem mieć białe robaki na ryby! Do tej pory jakoś nigdy nie mogłem wcelować i albo za wcześnie albo za późno miałem...
No i nareszcie będę wiedział, na ile dni wcześniej zostawić mięso, żeby mucha siadła, co by potem mieć białe robaki na ryby! Do tej pory jakoś nigdy nie mogłem wcelować i albo za wcześnie albo za późno miałem...
Sadol bawi, sasol uczy, ale niech mi ktos wytlumaczy jak dostaly i zniknely te liscie ?!