A co to ma do historii? Poza tym yy... co to wszystko ma do Sadola? Artykuł wybitnie do czapy, źle napisany, odwalony na szybko, niepasujący do portalu. Oddal się w pośpiechu. I tak, będę narzekać, bo to, co się dzieje z tą stroną to jakaś paranoja.
PS. Tłumaczyłeś? Fajnie. Ale redagować to ty nie umiesz (albo jesteś j***nym leniem i ci się nie chce) i tekst wygląda fatalnie. Składnia do dupy, nie mówiąc o pierdylionie innych błędów. Jak coś robisz, to rób to porządnie. Albo wcale nie rób, jak ci się nie chce. Żenada. Polszczyzna w tym kraju leży i zdycha.
Poza tym gówno mnie to. Wiadomo, że nikt nie zna wszystkich języków, ale jak piszesz po polsku, to powinieneś czuć się zobligowany do pisania poprawnie. Przeczytanie tekstu i poprawienie błędów nie boli. A jak masz z tym problem, to przeczytaj go nawet 10 razy, zapytaj o pomoc kogoś, kto ma mózg etc. Rany, co za gimbaza.
Dwóch rzymian się narkotyzuje. Już na kompletnym haju, jeden mówi do drugiego:
- Gooood shit!
Wydaję mi się, że Habanero nie jest najostrzejsza.Papryka Trinidad Moruga Scorpion jest o wiele wyżej w skali, a przed nią jeszcze z pięć i dopiero habanero.
A co to ma do historii? Poza tym yy... co to wszystko ma do Sadola? Artykuł wybitnie do czapy, źle napisany, odwalony na szybko, niepasujący do portalu. Oddal się w pośpiechu. I tak, będę narzekać, bo to, co się dzieje z tą stroną to jakaś paranoja.
PS. Tłumaczyłeś? Fajnie. Ale redagować to ty nie umiesz (albo jesteś j***nym leniem i ci się nie chce) i tekst wygląda fatalnie. Składnia do dupy, nie mówiąc o pierdylionie innych błędów. Jak coś robisz, to rób to porządnie. Albo wcale nie rób, jak ci się nie chce. Żenada. Polszczyzna w tym kraju leży i zdycha.
Poza tym gówno mnie to. Wiadomo, że nikt nie zna wszystkich języków, ale jak piszesz po polsku, to powinieneś czuć się zobligowany do pisania poprawnie. Przeczytanie tekstu i poprawienie błędów nie boli. A jak masz z tym problem, to przeczytaj go nawet 10 razy, zapytaj o pomoc kogoś, kto ma mózg etc. Rany, co za gimbaza.
najostrzejsza papryka na swiecie jest tzw "ghost pepper" czyli Bhut Jolokia
zatykając nos i jedząc coś w ogole nie czuje sie smaku, moze byc to cukier , sól , cokolwiek, samku czuc nie bedziecie