18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach

Efekty kuchennych rewolucji w... Sosnowcu

Halman • 2017-04-19, 22:45
Policjanci z Sosnowca zatrzymali właściciela jednej z sosnowieckich restauracji.
W prowadzonym przez niego lokalu ujawnili blisko kilogram przygotowanych do suszenia
krzewów konopi indyjskich.
Jak udało nam się nieoficjalnie dowiedzieć chodzi o restaurację Il Pino, która na początku kwietnia
gościła ekipę Kuchennych rewolucji z Magdą Gessler na czele.
O sprawie, jako pierwsza poinformowała sosnowiecka Gazeta Wyborcza.
Policjanci otrzymali anonimowe zgłoszenie z którego wynikało, że w prowadzonym przez 29-latka lokalu
znajdują się znaczne ilości marihuany. Kiedy zatrzymali go przed należącym do jego lokalem w centrum miasta przyznał, że są schowane w budynku restauracji.
W części gospodarczej lokalu, w przemyślnie ukrytym pomieszczeniu policjanci ujawnili i zabezpieczyli
niemal kilogram konopi indyjskich przygotowanych do suszenia oraz sprzęt służący do ich uprawy.
Zatrzymanemu przedstawiono zarzuty posiadania znacznych ilości narkotyków. Prokurator zastosował wobec niego poręczenie majątkowe.
29-latek został również objęty policyjnym dozorem. Za popełnione przestępstwo grozi mu do 10 lat więzienia.

Takiej „promocji lokalu” Magda Gessler chyba nie przewidziała…


Zródło

Piesu

2017-04-21, 13:08
brawo! teraz znowu będe mógł bezpiecznie przejść się do restauracji w sosnowcu bez obaw że za zapleczem suszy sie zabójcza diabelska marihuana!

miasto uratowane!