18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Wpierdalanie kukurydzy

Pener • 2012-11-29, 02:41
poziom: ekspert


TB303

2016-05-04, 22:25
To jest świetna myśl techniczna... azjatycka myśl techniczna.

nerusss

2016-05-04, 22:36
Chyba z 10 lat takiej kukurydzy nie jadłem.

saves

2016-05-04, 23:24
Mógł zakończyć w ósmej sekundzie, to i żona by skorzystała. :)

kokos_123

2016-05-05, 00:07
Ja się zawsze dziwię, jakim cudem oni mają zęby całe po czymś takim? :shock:

Toolpa

2016-05-05, 00:13
up

Gotują te kukurydze o jakąś godzinę za długo? ch*j wi.

makaba

2016-05-05, 01:30
Pojęcie "opie**olić kolbę" nabiera nowego znaczenia :D

Kv...........ft

2016-05-05, 02:12
@kokos_123, jakby tak zrobił z dojrzałą kolbą pastewnej pewnie zostały by mu tylko dziąsła. Ale słodka kukurydza po ugotowaniu jest przecież mięciutka, a ziarna nie są zmroczniałe.