18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Włoski ser Lastopa

Flodzia • 2024-01-23, 11:26


idealny na pizzę i do makaronów

Kriski

2024-01-23, 11:44
Parmigiano reggiano.

Siriuz

2024-01-23, 11:57
Grunt to porządna podkowa

RISE

2024-01-23, 12:50
Czekałem aż zajedzie za głęboko ...zawiodłem się

RobsoN

2024-01-23, 12:56
Taki chips o smaku sera… może być dobry :-D

Prof_Dr_Wiktor_Traktor

2024-01-23, 14:22
Jak sobie k***a pomyślę, że on może tym nożem wejść za głęboko i zaciąc się w pięte do mięsa to ja to pie**ole. Już lepsze ucinanie głów.

freaky

2024-01-23, 16:53
Pielęgnacja stóp do pedalstwo. Nie wiem co mu przeszkadzało, było dobrze.

bercisko

2024-01-23, 17:01
Najlepsze, że odrośnie w kilka miesięcy. Kiedyś był o tym program. Żeby gira wróciła do normalności potrzeba około 2-3 lat codziennej opieki i litrów kremu nawilżającego.


elim

2024-01-23, 18:06
opierdzieli nożykiem i stópki jak nowe

guliusz

2024-01-23, 19:51
Lastopa to francuski ser. A jak by bolo po włosku ?

aaaaaaaaaaaaaa

2024-01-23, 21:07
Kriski napisał/a:

Parmigiano reggiano.



Wolę Pecorino Romano i Provolone Piccante.