18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Szybkie Czyszczenie Ryby

Wroganin • 2013-07-02, 22:18
Dla leniwych :D

wojtekj1204

2013-07-02, 22:22
Komu ja się dziwię? Przecież to ruskie... :D

Jesse.Pinkman

2013-07-02, 22:27
wojtekj1204 napisał/a:

Komu ja się dziwię?



Ja pie**olę może jestem jakiś głupi czy coś ale ni ch*ja nie rozumiem sensu tego zdania, a na pewno obecności w nim słowa ,,komu"

Novotko

2013-07-02, 22:38
BluntedAstronaut napisał/a:



Ja pie**olę może jestem jakiś głupi czy coś ale ni ch*ja nie rozumiem sensu tego zdania, a na pewno obecności w nim słowa ,,komu"



Dziwię Ci się, że nie rozumiesz.

push3k

2013-07-02, 22:40
Źle. Z ryby zdejmuje się łuski, a nie całą skórę, która oddaje do potraw masę dobrego smaku.

Rafal1757

2013-07-02, 22:48
cikawe jak by było z żywą ;p

MichaU

2013-07-02, 22:56
Ruscy to chyba jeden z najbardziej pomysłowych narodów :D

Bl3s

2013-07-02, 22:57
I na ch*j to? Już dawno bym wyskrobał łuski i wyfiletował tę rybkę bez pie**olenia się z jakimiś gwoździami.

Kosa191

2013-07-02, 23:22
Skóra w szczupaku najlepsza, zimna flaszka i można zajadać !

mscicielzLitwy

2013-07-02, 23:24
Bl3s zdziersz pysk, tylko bys narzekal

tomashm

2013-07-02, 23:25
Boskie!!!!!

Zamiast gwoździ taker *zszywacz" i wtenczas ogarniamy obie strony.

Bl3s

2013-07-02, 23:27
mscicielzLitwy napisał/a:

Bl3s zdziersz pysk, tylko bys narzekal


Popłacz się. Koleś robi głupotę, wyraziłem swoje zdanie w tym temacie, w czym masz problem? Skóry szkoda, bo po usmażeniu jest zajebista, koncertowo zj***ł rybę w widowiskowy sposób. Raz jeszcze pytam- na ch*j?

Dalione

2013-07-02, 23:29
Żebyś się pytał