Czy jest jakiś fachowiec na sali i wie czym oni to faszerują ?
Bo mi po tym filmiku odechciało się kupować tego pseudo "kurczaka" z marketów i chyba pójdę od rolnika kupie
k***a, jedna kura prawie pół minuty, czyli 120 takich kur na godzinę bez przerwy. To wch*j kur jest. Pompowane kury, wszędzie pompowane kury. Na 8-godinnej zmianie 960 kur dopompuje, chyba że pójdzie 2 razy się wyszczać i buta zawiąże to wtedy mniej kur. Takich +/- 50 kur, ale stale kur pod tysiącem!
Wielki bulwers, że chemię walą. Jakby nie walili, to kuciaki jeszcze przed wjazdem do sklepu byłyby porośnięte lasem pleśni a drobnoustroje symbiotyczne wraz z chorobotwórczymi uczyłyby się śpiewać międzynarodówkę.
A nawet jakby dojechało błyskawicznie to i tak nikt by nie kupił "bo to takie mizerne, same kości".