Sadistic.pl
Logowanie
Aby się zalogować kliknij tutaj.
Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się.

5
 Daj piwo

Portier

Odpowiedz do tematu
Sadistic.pl » Czarny humor niekoniecznie serio :) » Czarne filmiki » Portier
Autor Wiadomość
kevvin1
Gość
Wysłany: 2008-10-23, 15:55 Portier

no popatrz jaki rozgadany:)

Więcej szczegółów
Wystawiono 5 piw(a):
~Nostry, pucek22, C2H50H, lesiot, ~tip.top

~Nostry 
Morderator
dupa cycki

Zaproszone osoby: 1
Piwa: 2517/1990
Wysłany: 2008-10-23, 19:16 

AAA, ode mnie z Litzmannstadt kolesie ;) Portier gada o zajeździe na Rogach, istotnie tam pełno kurew stoi ;)
Zwróćcie uwagę na koszulki kolesi- to są koszulki z juwenaliów Politechniki '04. Mimo, że kończyłem inna uczelnię też mam taką koszulkę- po rzeczonych juwenaliach się w niej po prostu rano obudziłem ;) Podobno wtedy piłem w tym akademiku ;)
Dłuższa wersja:

Tagi: portier :: opowiadanie

Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Statystyki dla tego tematu:
Wyświetlen: 474
Odwiedzin z google: 4

Logo

Sprawdź jak to jest po angielsku!

Słownik Diki.pl automatycznie odtwarza wymowę wyszukiwanych słówek i fraz, nagraną przez profesjonalnych brytyjskich lektorów.

Biżuteria artystyczna

Uwaga!!!
10% zniżki na hasło: sadistic

Czarno wszędzie...
Czarno wszędzie...
65 zł

Czterolistne koniczynki
Czterolistne koniczynki
52 zł

Fioletowa pastylka
Fioletowa pastylka
25 zł

Kochanka Ludwika XIV
Kochanka Ludwika XIV
42 zł

Patronujemy:

Polski Afrikaans Albanian Arabic Belarus Bulgarian Chinese Croatian Czech Cyprus Danish Dutch English Estonia Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Irish Island Italian Japanese Korean Lithuanian Latvian Macedonia Malta Norwegian Persian Portuguese Russian Slovak Slovenian Serbian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Romanian tłumaczenie od Google

300x250

Popularne tagi
ciec  sklep muzyczny  army  etapy  śmiertelne  n-k  chlapaie  miłość na sprzedaż  18 urodziny  narwale  rysunki.kartki  pociąg  kredki  mamtka  jezdnia  lumpex  latanie  welcome to the jungle  małpki  2 ww  nauka jazdy  pochód  łańcuch  kite  darell  nić dentystyczna  dudziak  atm  niesamowite  kumpel  pepsi ice cucumber  śledź  śpioch  brit  dramatyczne  bloom  wybranka  heavymetalhappyhour  kazaa  15 latka  drug  limits  frankenpuppy  onision  naspawane  dyngus  mamut  roztrzaskana głowa  pogromcy  było  zapach  nokia 5800  mosts  król internetu  counter-strike  kierowca ciężarówki  wyczyn  muzycznego  orka  foamy  lamparty  miłosc  praktyczność  kibice.wywiad.  jestem hardcorem  rozpinanie  niebieski dres  komorka  piosenka filmowa  portal randkowy  socjalizm  pierdnąć  hill  pobicie  egoistyczna  antypiraci  krzyk szczęścia  klatak piersiowa  strona  good code

Sadistic.pl © 2007-2010. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Strona istnieje od 04.10.2007 i działa na skrypcie phpBB2 modified by Przemo oraz stylu bLock by Nasedo.
Sadistic.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść materiałów i komentarzy zamieszczonych przez użytkowników serwisu.

[ Regulamin ] [ Mapa strony ] [ FAQ ] [ Kontakt ] [ Polityka prywatności ] [ Reklama ] [ Statystyki ] [ Koszulki Sadistic.pl ]

Forum przegląda 311 osób w tym 111 zalogowanych i 200 gości • Strona wygenerowana w 0,05841 sekundy. Zapytań do SQL: 14