18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

is...........ay

2014-01-22, 20:46
W życiu nie widziałem tak utuczonego płodu! :shock:
To chyba tej babki z harda, która była przez 50 lat w ciąży. Too lazy to miscarry. :amused:

wojniz2

2014-01-22, 20:56
Raczej Grodzki.

Andy8

2014-01-22, 22:02
Ryszard Kalisz

klaszak

2014-01-22, 23:20
Za beke ze szpiegów komuchow należy się piana jak psu buda.

hgh

2014-01-23, 02:32
Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.

Guwnozdupy

2014-01-23, 06:51
hgh napisał/a:

Dorzuci ktos okularki do tego różowego kulfona i będzie faktycznie grodzkie.. o ile mamy mistrza painta gdzieś na sadolu.


kamil.hasta

2014-01-23, 08:08
znajdźcie zdjęcie tej ryby jak wygląda na głębokości 2000 m, wtedy jest całkiem normalna, nie taka rozlazła. proponuję sprawdzić to na Urbanie, czy mu też wygląd poprawi. i już go tam zostawić.

Smuggler1920

2014-01-23, 08:41
A może to on? Coś cicho o Oleksym :D :D

fortunately

2014-01-23, 09:13
"Dużo czytam, odświeżam umysł i będę ku**a jak brzytwa." J. Oleksy.

dymas56

2014-01-23, 10:17
rybka bardzo smaczna tu macie przepis :-)

1 żabnica
5 łyżek oliwy
4 czerwone cebule
1 lampka wina białego (wytrawne)
8 ząbków czosnku
rozmaryn
sól
pieprz


Żabnicę dokładnie myjemy i osuszamy. Do oliwy wrzucamy wyciśnięty czosnek, dużą ilość rozmarynu, dodajemy pieprz i sól, mieszamy i następnie nacieramy rybę. Zostawiając trochę oliwy do późniejszego podlewania ryby w trakcie pieczenia. Rybę wkładamy do żaroodpornego naczynia i obkładamy ją z dołu i góry cebulą. Wlewamy lampkę wina pieczemy w rozgrzanym do 200 ºC piekarniku. W międzyczasie podlewamy rybę resztą oliwy. Podajemy z pieczonymi w piekarniku ziemniakami.

Ra...........py

2014-01-23, 14:10
To bardziej Krzysztofa Bęgowskiego przypomina