18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

piwo seksapil

suxone • 2011-01-12, 18:40
Pijmy piwo, by świat był piękniejszy. :pijaki:

Tylko dlaczego od 1862 :idea: ?

KateVonD

2011-01-12, 18:43
Nie ma brzydkich ludzi.. tylko czasem jest za mało alkoholu...

suxone

2011-01-12, 18:52

byleby to nie było piwo od chłopa

Pener

2011-01-12, 20:05
@up, ta kukła z tyłu wygląda jak połączenie nelli rokity i dżeksona

ttt666

2011-01-12, 20:11
KateVonD napisał/a:

Nie ma brzydkich ludzi.. tylko czasem jest za mało alkoholu...



sa, chyba ze sie dobrze w zyciu nie naj***lem :roll:

feranos

2011-01-12, 21:08
Twórca plakatu pewnie umiał liczyć tylko od 1862 w zwyż!

1986kuba

2011-01-12, 21:47
Pener666 napisał/a:

@up, ta kukła z tyłu wygląda jak połączenie nelli rokity i dżeksona



ja bym dorzucił jeszcze Edwarda nożycorękiego ;-)

Pyton (_) )==D

2011-01-12, 22:57
Piwo uch.. co byśmy bez niego zrobili...

sr...........rf

2011-01-12, 23:08
KateVonD napisał/a:

Nie ma brzydkich ludzi.. tylko czasem jest za mało alkoholu...



Nie ma na tym świecie tyle alkoholu, żeby niektóre paszkwile mi się spodobały!

siemien

2011-01-12, 23:18
Wcześniej pie**oliło się wszystko co się rusza teraz pojawiły się "damy" albo "nie damy"...

Veetoo

2011-01-12, 23:24
Cytat:


Tylko dlaczego od 1862 ?



Bo wcześ niej szpetne suki były wpie**alane przez smoki.

ButcheredAtBirth

2011-01-13, 00:15
To jest polska przeróbka amełykańskiego plakatu

Sam się kiedyś zastanawiałem dlaczego, ale nawet oni sami tego nie wiedzą :lol:
Jedna z ich teorii głosi, że pierwsza brzydka osoba urodziła się w 1844 roku osiągając aktywność seksualną w 1862 :-/
A to taka trochę inna wersja tego, zresztą jedna z wielu :-D

chybeck

2011-01-13, 11:58
znalezienie tego zajęło mi 20 sekund:
Cytat:

W roku 1862 Ludwik Pasteur przeprowadził udane testy nad konserwacją pożywienia poprzez obróbkę termiczną, w 1876 r. wydał swoją książkę Studium nad piwem, a 7 lat później Emil Christian Hansen – syn założyciela browaru Carlsberg w Kopenhadze swoje badania w laboratorium browaru zwieńczył wyhodowaniem czystej kultury drożdży dolnej fermentacji, która na jego cześć nazwana została Saccharomyces carlsbergensis i do dziś stanowi podstawę piw dolnej fermentacji.