Prawdziwy sadole to polskie patryjoty oni nie chodzą na muslimskiego kebsa bo nie chcą osiedlać araba.
Wpie**alają prawdziwe polskie rarytasy jak (...) schabowego po wiedeńsku (...)
Prawdziwego kebaba można zjeść tylko w miejscu gdzie właścicielem jest albo Grek albo Turas.
Jak kebsa robi polok to najpewniej będzie to gotowa mrożonka z selgrosa czyli cała kura zmielona z pierzem, odpadki, podroby po rozbiorze tuszy i wszystko inne co akurat było do wyj***nia z lodówki.
(...)
Najtańsze mięso jakie można dać do bułki, żeby ją nazwać kebabem to wołowina. Zawsze mam bekę z ludzi, którzy wpie**alają kebaba drobiowego. To takie gówno jak "hamburger" wieprzowy.
Prawdziwego kebaba można zjeść tylko w miejscu gdzie właścicielem jest albo Grek albo Turas.
Jak kebsa robi polok to najpewniej będzie to gotowa mrożonka z selgrosa czyli cała kura zmielona z pierzem, odpadki, podroby po rozbiorze tuszy i wszystko inne co akurat było do wyj***nia z lodówki.