Piwo dla gościa. Fajne rzeczy gotuje, do tego opisy ma zajebiste, aż się chce oglądać i próbować tych przepisów...A nie rozpie**oli pół kuchni i myśli, że jest fajny.
Robilem tego jego kurczaka "pie**olonego" z poprzedniego przepisu, z tymiankiem i sokiem,skórką z cytryny. Zmysł kucharski mowil mi, ze moze to kiepsko wyjsc bez "normalnych" przypraw, ale postanowilem scisle trzymac sie przepisu, dodajac jedynie pieprzu z wlasnej inicjatywy.
3godziny go robilem.
Tak ch*jowego kurczaka niestety nie jadlem nigdy wczesniej
Robił ktoś kurczka z puszką z piwem w dupie?
Zastanawia mnie czy to dobre jest bo chciałbym sam zrobić, ale jak jest ch*jowe to szkoda będzie browca i kurczaka.
"To jest fasola fermentowana i fantastycznie dobrze smakuje, tam tam k***a, nie, idź kup i nie obchodź sie i włóż" No jakby tak Okrasa mówił o czosnku który dopie**ala wszędzie to myślę, że ludzie w końcu by spróbowali jaka to jest dobra przyprawa
Najlepsze jest to że każdą edycję dostosowuje do audiencji. Porównajcie sobie wersje polskie z wersjami przygotowanymi po włosku, francusku i angielsku.