18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Coś dla fanów kalorii

Kasiorowy • 2011-10-20, 15:45


... no i mamy słodkie

DangerousBartek

2011-10-21, 15:14
Takiej jakości na Sadisticu to ja jeszcze nie widziałem

sowiak92

2011-10-21, 16:35
Po co wrzucac jak i tak kazdy ch*ja zrobi ;D

Suun09

2011-10-21, 17:22
dajcie przepis na jebitnego snicersa pls!

aerone

2011-10-21, 19:42
wk***ia mnie ta jebiąca w oczy poprawność, do ch*ja czy ktoś mówi "bęłdeł?" ogolnie baton na propsie

si...........ka

2011-10-22, 00:40
k***a a ja na pac manie

The Master of Tanie Wino

2011-10-22, 10:37
Nie no k***a zajebiście, tylko to już trochę przeginka jak dla mnie. Za mocny materiał nawet na harda a wy go tutaj wstawiacie... Gdzie się podział ten stary sadol w którym ludzie znali umiar i odpowiednio klasyfikowali tak sadystyczne i ostre filmiki?

makasa15

2011-10-23, 11:41
Wszystko fajnie ale jakie proporcje?! bez sensu bedę jadł same wiórki ?:/

HighEnd

2011-10-23, 11:43
makasa15 napisał/a:

Wszystko fajnie ale jakie proporcje?! bez sensu bedę jadł same wiórki ?:/



na samym początku masz spis gamoniu....

Scarlet

2011-12-03, 21:46
ciekawostka z wikipedii:

Cytat:

W 2006 roku grupa japońskich badaczy kierowana przez Mayu Yamamoto opublikowała informacje o możliwości wyizolowania waniliny z kału krowiego. Wytwarzanie tego związku tą metodą jest tańsze niż pozyskiwanie go z wanilii[2]. Odkrycie to przyniosło Mayu Yamamoto nagrodę Ig Nobla w roku 2007, a z okazji ceremonii rozdania nagród jedna z lodziarni w Cambridge wprowadziła do menu, jako jednorazową ciekawostkę, lody waniliowe o nazwie Yum-A-Moto Vanilla Twist zawierające wanilinę uzyskaną z krowiego kału.



:szczerbaty: