18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Chleb poproszę

~Beniu_Beniu • 2011-11-30, 16:38
Zwykły czy krojony?

Rosyjska krajalnica

okar19

2011-11-30, 16:42
całe życie żyłem w przekonaniu że maszyny wykonują taką robotę


Ponury Knur

2011-11-30, 17:25
okar19 napisał/a:

całe życie żyłem w przekonaniu że maszyny wykonują taką robotę




Wielu ciekawych rzeczy nauczysz się na Sadisticu.
Sadistic bawi, uczy i informuje.

HejterZSamobrzegu

2011-11-30, 17:27
Za niedługo i tak na harda trafi z odciętą ręką. :>

Hiros

2011-11-30, 17:44
A na ch*j komu takie grube?

Fakerę

2011-11-30, 18:15
Z takim piekarzem lepiej nie igrać ;)

Ponury Knur

2011-11-30, 18:17
Hiros napisał/a:

A na ch*j komu takie grube?




Cytując klasyka ''Bo ich k***a stać..."

kulczas44

2011-11-30, 20:25
a może mi ktoś powiedzieć po co on to kroi wzdłuż??

Kotli

2011-11-30, 20:32
I tak znajdzie się jakiś mały żółtek, który zrobi to 10x szybciej.

kothletino

2011-11-30, 20:38
I pomyślcie, że może koleś tak napie**ala od 20 lat. Wstaje o 5 rano i zaczyna kroić chleb kończąc o 22. No weź krój chleb przez np 10 godzin, to jest popie**olone bardziej od chińskich tortur.

Satan

2011-11-30, 20:45
nie przyszło wam do głowy, że to na stołówkę w woju?

Gabini

2011-11-30, 20:46
Beniu_Beniu napisał/a:

Zwykły czy krojony?


Chleb zwykły, krojony poproszę.

Radoslaf

2011-11-30, 20:54
Bo to jest chleb, a nie jakieś napompowany balon z tesco czy reala, z którego ni ch*ja nie da się odkroić kromki.

lemon43

2011-11-30, 21:17
Rosja uczy, Rosja inspiruje :D