Miejcowość Strzała w obwodzie omskim (Rosja)
(Rosja)
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Co za j🤬a niemota k🤬a nie dosc ze sluchawki na lbie to sie nie rozgladnela jeszcze no k🤬a jak sie przechodzi to sie rozglada i zdejmuje sluchawki a nie k🤬a jak swieta krowa sie przechodzi co za debilizm j🤬y
Jednej k🤬y kacapskiej mniej.
Mam nadzieję, że i pociąg im się uszkodził przy okazji a reszta kacapów w środku spóźniła się do pracy i trafią na front jako mięsko armatnie.
Jak ja tej sk🤬iałej pseudo nacji nienawidzę to się w głowie nie mieści.
Dziadek który walczył podczas 2WŚ mi opowiadał o tej ruskiej swołoczy.
Całe dzieciństwo od kiedy pamiętam dziadek na dobranoc mi opowiadał o 2WŚ.
Pokazywał mi swoje medale i ordery.
Przynosiłem na lekcję historii w szkołach jego order virtutti militari który otrzymał. Cała kolekcję jego medali i orderów.
W każdym razie p🤬lę kacapów i "braci".
Równo.
Bardziej wierzę temu co mi mój dziadek, bohater wojenny, opowiadał ze swojego życia niż to co mi judotvn p🤬li itp.
Moja babcia opowiadała że Niemcy jacy byli to byli ale ogoleni czyści i ludności cywilnej nie szanowali ale nie zabijali tak jak ruscy. Ale za to jak mówiła o ruskich to nie było zmiłuj się tam każdego mogli zabić zrobić co tylko chcieli. Brudni śmierdzący ochydni nie wiedzieli co to toaleta(w sumie do dziś nie wiedzą statystycznie duży odsetek nie ma wody toalety ani nawet drogi. Ale ma 25 kanałów państwach) Jest taki film o obronie Torunia czy jakiejś tam wiochy w okolicach. Ile tam gw🤬tów było i co najtragiczniejsze to gw🤬cili Niemki polki i i wszystko co było. Kiedyś słyszałem że stara babkę zgw🤬cili.
Wszystko co źle to szło ze wschodu. Żałuję bardzo że nas po uchwaleniu tej konstytucji 3 mają. Swoi poszli po pomoc do Katarzyny. A gdzieś oglądałem wywiad z historykiem że niespełna 20-50 lat byśmy wytrzymali a się cała historia by inaczej potoczyła bo Napoleon doszedł do władzy we Francji. A inny historyk powiedział że tak czy siak gdybyśmy nie byli takim państwem jak dziś w Polsce by wybuchła wojna domowa. Za dużo nacji. Więc naprawdę za dużo tutaj pokręconych histori. Dużo możliwości itd. tak samo jak armia niemiecka szła do Warszawy już a Niemcy nie wiedzieli że od północy stacjonuje polska armia chyba Kleberga więc uderzyć chcieli na Niemców którzy gdyby się zorientowali mogli by nie dać rady się obronić.
To prawo obowiązuje tylko w cywilizowanych krajach, nie w Związku Radzieckim.
Co za j🤬a niemota k🤬a nie dosc ze sluchawki na lbie to sie nie rozgladnela jeszcze no k🤬a jak sie przechodzi to sie rozglada i zdejmuje sluchawki a nie k🤬a jak swieta krowa sie przechodzi co za debilizm j🤬y