Nope, 11(?) moderatorów jest, chcesz powiedzieć że tak rozbudowana administracja, z moderowaniem ma tyle wspólnego co inny kolor nicka?
Moderatorów, nie licząc Centa, jest 12, radzimy sobie całkiem dobrze, ale jeśli chodzi o SB to tam nie zawsze ktoś urzęduje, poza tym taka ilość wpisów jaka się tam przewija 24h/dobę nie jest łatwa do skontrolowania.
Przepraszam bardzo, ale proszę moderację o usuwanie postów (i ew. ostrzeżenie o wadze 1) osób narzekających, że materiały brutalne, krew leci itp. Bo od jakiś 3 miesięcy pełno takiego tałatajstwa nalazło/zaczęło się masowo udzielać i psują atmosferę serwisu, robiąc z niego drugi joe***.org (z którego przeszedłem na sadistica właśnie z powodu 'brutalnej' atmosfery i w zasadzie braku tab).
Ja sam dostałem ostrzeżenie od ~, za to, że zbeształem jakiegoś animalsa narzekającego na to, że podczas polowania myśliwy zabił 3 indyki i śmieje się ze swojego farta. Przy czym podkreślę, że wielu użytkowników podziela moje podejście (o czym świadczy choćby ilość piw w komentarzu)... http://www.sadistic.pl/3-indyki-jeden-strzal-vt80923.htm
Rozumiem, za co dostałem ostrzeżenie, ale nie rozumiem dlaczego osoby narzekające na to, czym sadistic słynie/słynął w polskim internecie mają być traktowane lepiej ode mnie.
@meszamorum
Sadistic nie zasłynął z powodu chamstwa i brutalności, ale właśnie z zupełnie innego powodu.
Sadistic miał swego rodzaju klimat i nowatorskie podejście do wielu spraw. Spotykało się tu wiele osób
z realnym spojrzeniem na rzeczywistość i z poglądami wolnymi od ograniczeń religijnych czy kulturowych.Był osobliwie nie komercyjny i dawało się odczuć niezależność. Wiele tematów, które były bardzo bogate merytorycznie (były tym bardziej ciekawe, że tematy, które się poruszało, były pewnego rodzaju tabu). Jednym słowem, na sadistic można było odczuć, że komentarze piszą ludzie normalni. Doskonale było widać różnicę pomiędzy innymi gównianymi portalami. (których nazw nawet nie wymienię)
Natomiast ty wywnioskowałeś jedynie, że na sadisticu można obrażać wyśmiewać w prostacki sposób.
Sadistic to nie poligon dla chłopców podnoszących swoje ego za pomocą agresywnych komentarzy.
Przepraszam, administrację, że piszę o sadisticu w czasie przeszłym, ale chyba nie muszę tłumaczyć o co chodzi...
up@ możliwe napisałem to przesadzając z patosem, ale chodzi mniej więcej o to, że nie pamiętam żeby któryś z modów "k***ował" na forum.
(btw. całkiem niezła nowomowa, ciekawi mnie jedynie, co to określenie oznacza).
"tabu-free"
Swego czasu na sadolu co 2 słowo było przekleństwem i było to normalne, potem przyszły dzieci i trzbea było dbać o ich oczeta
![]()
Nope, 11(?) moderatorów jest, chcesz powiedzieć że tak rozbudowana administracja, z moderowaniem ma tyle wspólnego co inny kolor nicka?
stosując się do wywalania wszystkiego, co powinno się wywalić, usunięta zostałaby połowa komentarzy