Walczą z Ruskimi, żeby z nimi nie przegrać, ale na pewno nie robią tego dla nas, tylko dla siebie.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Walczą z Ruskimi, żeby z nimi nie przegrać, ale na pewno nie robią tego dla nas, tylko dla siebie.
Na Polaków to oni mają wyj🤬e. Tylko nasze głupie media, i politycy robią z tych banderowców bohaterów, którzy niby walczą dla nas.
Na szczęście nie wszyscy są takimi idiotami jak ty, wierząc w tą propagandę.
Obstawiam opcję drugą: pożyteczny troll. masz pewnie 15 lat i jesteś nabuzowany ekstremistami z Konfy, z wiekiem zmądrzejesz.
Na koniec tej bezsensownej dyskusji porównanie, którego i tak pewnie nie zrozumiesz: Jak już najedzie twojego sąsiada banda śniadych "inżynierów" (a przecież na pewno najedzie, bo Tusk obiecał! XD) i wiesz, że będziesz następny, to nie krzyczysz do sąsiada: ty c🤬ju! zaj🤬eś mi kosiarke i rozjechałeś kota w 85' wszyscy jesteście sobie warci, pozabijajcie się!
Tylko k🤬a siedzisz cicho, szukasz szpadla, ostrych noży, ustalasz z resztą sąsiadów wspólną obronę i przede wszystkim KIBICUJESZ ZŁODZIEJOWI KOSIARKI NA KAŻDYM KROKU MU POMAGAJĄC!
Wróg mojego wroga. I przyzwoity sąsiad.
To idiotą nazwiesz kogoś kto nie słucha wysrywów waszej firmy?
Ten twój przyzwoity sąsiad wyrzynał Polaków na Wołyniu (...)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.i to jest to dziecinne, prymitywne myślenie. Historia miesza ci się z teraźniejszością. Co ma Wołyń sprzed 7 dekad do realnego DZISIEJSZEGO zagrożenia???? stosując tę logikę, trzeba opuścić NATO i UE bo tam są Niemcy, Hitler to dopiero był sk🤬iel.
No i widzisz, sam sobie teraz zaprzeczyłeś.
Chcesz powiedzieć, że to co stało się o Wołyniu, jest już nieważne, bo minęło tyle lat. Więc skoro tak, to dlaczego plujesz jadem na Rosję, skoro komunizm, i wszystko co się wtedy stało, wydarzyło się ponad 30 lat temu??
Przecież w myśl twoje logiki, to odbyło się dawno temu, podobnie jak zdarzenia na Wołyniu.
Widzisz, jaki ty pusty jesteś??
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Przeczytaj jeszcze raz co napisałem, jak nie pomoże, to ponownie aż do skutku. Wersja skrócona dla debili: dziś ci zagraża bandera sprzed 7 dekad czy putin teraz? Jak obaj po równo to wychodzimy z NATO i UE, bo Niemcy = Hitler. Zgadza się?
No i widzisz, sam sobie teraz zaprzeczyłeś.
Chcesz powiedzieć, że to co stało się o Wołyniu, jest już nieważne, bo minęło tyle lat. Więc skoro tak, to dlaczego plujesz jadem na Rosję, skoro komunizm, i wszystko co się wtedy stało, wydarzyło się ponad 30 lat temu??
Przecież w myśl twoje logiki, to odbyło się dawno temu, podobnie jak zdarzenia na Wołyniu.
Widzisz, jaki ty pusty jesteś??
Wiesz co, mam już dość dyskusji z tobą, bo ja mówię swoje, a ty swoje.
Nic nie poradzę na to, że masz mózg wyprany propagandą, i nie potrafisz trzeźwo spojrzeć na obecną sytuację.
Także lepiej skończmy już tą rozmowę.
300 lat historii Polski, jak nas ruscy j🤬i na wszystkie sposoby to mało? Ale nie, to przecież nieważne, bo to się chowa przy zbrodni jaką był k🤬a Wołyń!
I jeszcze, co w tym złego, że USA zarabiają na wojnach, jeśli i my na tym korzystamy? Dużo ucierpiałeś od tego strasznego USA, że tak ich nienawidzisz? Skąd ty w ogóle jesteś, bo chyba nie z Polski?
Wiesz co, mam już dość dyskusji z tobą, bo ja mówię swoje, a ty swoje.
Nic nie poradzę na to, że masz mózg wyprany propagandą, i nie potrafisz trzeźwo spojrzeć na obecną sytuację.
Także lepiej skończmy już tą rozmowę.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Powyżej widzimy rzadki widok ruskiego trolla zapędzonego w "kozi róg" przy zastosowaniu logicznych i niepodważalnych argumentów. Z reguły idą w zaparte twierdząc że białe jest czarne, ten się poddał. Grodzi mu u przywódcy swojej watachy mniej rubli, a w skrajnym wypadku wysłanie na front, gdzie z dumą przyjmie ukraiński granat na klatę, za swą matkę k🤬ę rasiję.
Powyżej widzimy rzadki widok ruskiego trolla zapędzonego w "kozi róg" przy zastosowaniu logicznych i niepodważalnych argumentów. Z reguły idą w zaparte twierdząc że białe jest czarne, ten się poddał. Grodzi mu u przywódcy swojej watachy mniej rubli, a w skrajnym wypadku wysłanie na front, gdzie z dumą przyjmie ukraiński granat na klatę, za swą matkę k🤬ę rasiję.
O jakich ty logicznych i niezaprzeczalnych argumentach mówisz??
I raz jeszcze powtarzam: nie jestem żadnym j🤬ym ruskim agentem, więc skończ już tą chorą gadkę.
Masz tak wyprany mózg jankeską propagandą, że nie potrafię przemówić ci do rozumu.
I wcale nie czuję się zapędzony w kozi róg, jak to wcześniej ująłeś 👍
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Nadal czekam na konkretną odpowiedź na mojego posta, po którym sie poddałeś i odpuściłeś. Zero jedynkowo: zgadzasz sie z tym, lub nie.