18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

wegetarianie wpadli na fajny pomysł

nowynick • 2017-04-11, 10:00
też bym wolał znać datę uboju

Ruzyk

2017-04-11, 22:21
w auchanie na lepszych mięsach jest z datą ubicia

maciuch2

2017-04-12, 11:14
A ja bym kupował jakby był podpis rzeźnika, a jeszcze lepiej zdjęcie rzeźnika z legitymacji szkolnej. Może być jeszcze zdjęcie USG rzeźnika i zdjęcie jego rodziców.

lith

2017-04-12, 22:21
@darex99
Jak najbardziej często zdarza mi się jeść mięcho ze świniobicia, czy szynki/kiełbasy z tego mięcha, samemu pieczony chleb na zakwasie, czy wiejskie jajka prosto od kury i rzeczywiście ma to swój specyficzny smak, ale jednocześnie korona mi z głowy nie spada jak sobie wszamię zwykłą bułkę z biedry, czy fileta z kurczaka z paczki. Po prostu wiadomo, że smak jest inny, ale bez przesady, cały czas na takich domowych wyrobach to też by w końcu człowiek dość dostał. A w naszych sklepach i tak mamy całkiem sensowne żarcie w porównaniu do wielu rzekomo bogatszych państw - często nawet to tanie.