Zakładam, że wszyscy znają angielski w stopniu umożliwiającym zrozumienie.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.To nie kwestia usa, W wiekszości państw przy rozwodzenie kobiety mają lepiej, wsród znajomych dużo słyszałem jak przebiegały ich rozwody, gdzie laski wyciągają tylko kase od ex mężów
Po c🤬ja wrzucać filmik po angielsku jeśli autor go nie przetłumaczy? Czy k🤬a każdy musi znać ten j🤬y angielski? Zrozumcie k🤬a wreszcie że są ludzie którzy nie znają tak dobrze angielskiego aby rozumiały tak jak np. na tym filmie, osoby powinny być banowane na kilka dni w celu ostrzeżenia że jak następnym razem wrzucą filmik po angielsku bez tłumaczenia (skoro wrzucają to powinny przetłumaczyć) to banicja i elo, dowidzenia nie potrzebujemy takich wysrywów na tym portalu. ZROZUMCIE K🤬A WRESZCIE że ludzie specjalizują się w życiu w wąskiej profesji dzięki której zarabiają kasę i jak nie muszą się uczyć angielskiego to nie będą się uczyć. Ale oczywiście zaraz przyjdą WIELKIE k🤬a PANY udające amerykanów "to Ty k🤬a w tych czasach nie znasz angielskiego", ileż k🤬a można.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Po c🤬ja wrzucać filmik po angielsku jeśli autor go nie przetłumaczy? Czy k🤬a każdy musi znać ten j🤬y angielski? Zrozumcie k🤬a wreszcie że są ludzie którzy nie znają tak dobrze angielskiego aby rozumiały tak jak np. na tym filmie, osoby powinny być banowane na kilka dni w celu ostrzeżenia że jak następnym razem wrzucą filmik po angielsku bez tłumaczenia (skoro wrzucają to powinny przetłumaczyć) to banicja i elo, dowidzenia nie potrzebujemy takich wysrywów na tym portalu. ZROZUMCIE K🤬A WRESZCIE że ludzie specjalizują się w życiu w wąskiej profesji dzięki której zarabiają kasę i jak nie muszą się uczyć angielskiego to nie będą się uczyć. Ale oczywiście zaraz przyjdą WIELKIE k🤬a PANY udające amerykanów "to Ty k🤬a w tych czasach nie znasz angielskiego", ileż k🤬a można.
W życiu nie czytałem takiego wysrywu zakompleksionego człowieka.
Nie, nie każdy musi umieć angielski ale jest to język ,,świata" i zdecydowana większość Polaków dzięki edukacji nie ma z nim najmniejszego problemu a w szczególności z tak prostym jego wariantem jak na tym filmiku.
Nie władają nim roczniki, które miały jeszcze *tfu* rosyjski w szkołach, osoby które uznały, że do niczego się im on w życiu nie przyda i przygłupy co się zasłaniają ,,amerykańską" propagandą i kompleksem P0laka.
Akurat w tw0im przypadku wiadomo w której grupie jesteś