DEADmanPL napisał/a:
Twoja babka mogłaby być nawet pierwszym królem Polski i c🤬j z tym. Morde se wycierasz jej honorem i odwagą, a sam jesteś nikim więcej niż pseudo ynteligentnym ciulem nie szanującym własnych rodaków i narodu. Potrafisz tylko krzyczeć pseudo patriotyczne slogany, i inne popalrne zwroty, których nie rozumiesz i w twoich ustach nic nie znaczą.
Szkoda na ciebie splunąć nawet frajerze
Polaków szanuję, na polaczków pluję. Wygląda na to, że jesteś właśnie zwykłym małym, brudnym polaczkiem.
Tak samo nikim sobie mordy nie wycieram. Zostałem dosłownie spytany o rodzinę, to odpowiadam lol.
Potwierdzasz tylko moje ostatnie zdanie z tego komentarza, że ty i tobie podobni to zwykle polaczkowe odpowiedniki negroida, zezwierzęciałe, najwyraźniej upośledzone intelektualnie jednostki, które można zamienić w dziką małpę tracącą cały rozum, jednym-prostym-słowem.
Wszystko co napisałem to 100% prawda, od pierwszego do ostatniego komentarza. Płacz dalej o jedno słowo, które również użyte było właściwie, polaczku.
Każda obelga płynąca od ciebie w moją stronę, to najzwyklejsza w świecie projekcja, ale o tym to już rozmawiaj ze swoim psychiatrą.
Nie zapomnij również się jeszcze trochę spruć, ja już więcej czasu na takiego polaczka-robaczka marnować nie będę, więc ulżyj sobie.
[ Dodano 2025-02-14, 17:28 ]
Terror napisał/a:
Od razu, że Nigeryjczyk...
Czemu nie tak jak w przypadku ukrów "mieszkaniec Katowic"...? Może po prostu jeden z naszych się pomalował pastą do butów?
Gównem się wysmarował. Wtedy zarówno wygląd jak i zapach właściwy.