18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Very fast food

~Velture • 2018-03-09, 14:41
Komuś hot doga?


Ne...........ro

2018-03-09, 14:58
dobra velt koniec żartów teraz wkładaj tam penisa :trollencjusz:

Bakejaja

2018-03-09, 17:53
Fajny trki ;-) kiełbaska warsztatowa ;-)

mykos777

2018-03-09, 19:29
Terapia dla pedofili?

Ch...........KI

2018-03-09, 21:29
ch*jowe. W środku pewnie zimna.

jbone

2018-03-09, 23:19
ch*j_WIELKI napisał/a:

ch*jowe. W środku pewnie zimna.



twój nick mówi że jesteś ekspertem z zakresu termodynamiki. koledzy sadole wiecie co z nim zrobić...

Essent

2018-03-10, 00:32
Parówki są zj***ne.W 90% to kopyta i inne ścierwa świńskich ryjów i kurzych łapek :kawa:

Nazgrel

2018-03-10, 02:26
orisunek -> co Ty pie**olisz za farmazony z faktu, już od dawna nikt momu nie dodaje do parówek, chyba, że do takich po 1,50 za opakowanie ale to wtedy nie jest nawet mieso tylko wyrób mięsopodobny... te normalne parówki mają po 80% i więcej miesa, to jest pewnie więcej niż ma pierwsza lepsza wędlina "domowa od chłopa" naszprycowana solanką.

zdun

2018-03-10, 09:04
takie hot dogi to tylko dla hamerykanów

T0B1

2018-03-10, 09:19
jbone napisał/a:



twój nick mówi że jesteś ekspertem z zakresu termodynamiki. koledzy sadole wiecie co z nim zrobić...


Nigdy w kuchni nic nie robiłeś? Jak wrzucisz mięcho na mocno rozgrzaną patelnię na 30 sekund to też się w środku nie usmaży. Tutaj PEWNIE podobnie.

tips6

2018-03-10, 09:25
jbone, nie żebym był ekspertem od termodynamiki, ale parówka ma temperaturę 20 stopni a ta rura pewnie 1000-1200. To znaczy że gradient między rurą a parówką wynosi na początku około 1000 a później 400-600 stopni. Parówka była pieczona 30 sekund, i to miejscowo bo rura jej całej nie pokrywa. Jeżeli dochodzi do tego fakt że generalnie materia organiczna ma niskie przewodnictwo cieplne, to istotnie jest możliwość że w środku parówka będzie zimna. Przy pieczeniu kiełbaski nad ogniskiem też nie wkłada się ją w ogień tylko wędzi w dymie ponieważ, żeby ściąć białko potrzeba chyba około 42 stopni przez dłuższy czas. Oczywiście jeśli widzisz to inaczej to pisz, chętnie dowiem się czegoś nowego.

I nie przywiązuj takiej wielkiej uwagi do nicków. Koleś którego zacytowałeś faktycznie może należeć do kasty patologii i trzeba go będzie później odstrzelić, ale może też nie należeć. A jeśli jesteś taki pewny swoich umiejętności to spróbuj mnie opisać na podstawie mojego nicka.