chciałbyś ginąć za Tuska i Kaczyńskiego?
To już nie jest grupa biednych kobiet z dziećmi, które uciekają przed wojną. Teraz ta młodzież dorasta i ma konkretnie wyjebanie na ukraine. Teraz są w Polsce i im wolno, i im się należy.
Tak jak kiedyś było mi ich szkoda, kiedy to ruski zaatakowali i nawet sam pomogłem pewnej kobiecie z dwójką dzieci, tak teraz na nich patrzeć nie mogę.
O chuj. Polacy przyczyną brexitu. O ja pierdole! 😆 Zapomniałeś dodać, że Polacy od 50 lat ściągali do UK wszelkie nacje muslimskie, indyjskie i afrykańskie. Ah ta wredna Polonia! 😆
Jakim skończonym debilem trzeba być, żeby coś takiego napisać? Ty nie masz mózgu, albo jesteś niedorozwinięty. Rządu bronisz czy swojej Ojczyzny? Debilu skończony jak nie odróżniasz tych dwóch rzeczy, to siedź cicho na piździe i się nie udzielaj.
O, dokładnie tak mówią wielcy patrioci wyklęci w całym polskim internecie. Każdy kocha Ojczyznę (zawsze przez wielkie O), ale nie taką, jaka jest, więc za polityków ginąć nie będą. Odpowiedz jasno: Jak ci Tusk każe walczyć, to będziesz walczyć?
Wiem dobrze, że nie. I ty też wiesz. Będziesz pierdolić, że to nie twoja wojna i szkoda twojej polskiej krwi żeby przelewać ją za zdrajców, prawda?
Więc lepiej milcz.