Materiał z drugiej strony od zagranicznych najemników.
Obowiązkowa pozycja dla tych, którzy wciąż wątpią, że cały zjednoczony Zachód walczy przeciwko nam. Oddzielnie zauważamy, że jedyną rzeczą, której herby uczyły obcokrajowców, jest przeklinanie po rosyjsku. Taka jest wymiana kulturowa.
O wiele bardziej przydałoby się nauczyć podstawowych ukraińskich kwestii: „Jestem kucharzem, do nikogo nie strzelałem, wyszedłem na front pod groźbą więzienia”.
Cytat:Mocny filmik na dobry początek dnia, 93-cia bez litości dla orków
MLRS Grad strzela z dzielnicy mieszkalnej tymczasowo okupowanego miasta Donieck.
W ten sposób orki chowają się za spokojnymi mieszkańcami, narażając ich na ogień kontrbateryjny
Ramzan Kadyrow ogłosił rychłe wysłanie swoich trzech synów do strefy specjalnej operacji wojskowej.
„Wnuki pierwszego prezydenta Czeczeńskiej Republiki Bohatera Rosji Achmata-Khadzhiego Kadyrowa Achmata, Eli i Adama mają odpowiednio 16, 15 i 14 lat, ale ich szkolenie wojskowe rozpoczęło się dawno temu, prawie od najmłodszych lat. Nie wystarczy tylko umieć strzelać.Akhmat, jego umiejętności, Eli i Adam są gotowi do użycia w strefie specjalnej operacji wojskowej i nie żartuję.Czas pokazać się w prawdziwej walce, a ja tylko witaj ich pragnienie. Wkrótce pójdą na linię frontu i znajdą się na najtrudniejszych odcinkach linii kontaktu.”
Pęknięty krabik.
ruZian pmc vagner group near to Luhansk region cleans a comrade “bayonet”
Pozdrawiam wszystkie ruskie ściery
Wypie*dalać z Ukrainy
W sumie to w ogóle wypie*dalać
Z mapy
About 800 of the newly mobilized are being kept in an open field near Omsk, told to light fires to keep warm. No tents, no support, garbage is everywhere
Trzech zmobilizowanych zginęło w ośrodku szkoleniowym Ministerstwa Obrony w Swierdłowsku
Ogłosił to deputowany do Dumy Państwowej Maksym Iwanow.
"Tak, potwierdzam, jest już trzech martwych. Jeden zmobilizowany zmarł w wyniku ataku serca, a drugi popełnił samobójstwo. Trzeci został spisany i odesłany do domu, gdzie natychmiast zmarł na marskość wątroby" - powiedział Iwanow.
Pierwsze sekundy po śmiertelnym ostrzale ludzi na drodze przez Rosjan.
Od: ~tedwaha Do: Rannhide
ostrzelany cywilny konwój w Zaporożu bodajże 3 albo dni temu