Love_is_Love napisał/a:
Nakryłeś / przyznała się / czy sobie coś uj🤬eś?
Łapa uj🤬a przy samej dupie (i tu już chwalić się nie będę ile do tej pory straciłem i ile jeszcze stracę przy rozwodzie), ale dowiedzieć dowiedziałem się sam. Wpadła idiotka pozwalając gachowi wrzucać sobie jednoznaczne zdjęcia i filmiki z nią na swoje profile na tiktoku, na które ktoś życzliwy mi trafił i pokazał. Oficjalnie przedemną ta kurew mi wmawiała, że nikogo nie ma, po prostu przestała mnie kochać, nie wytrzymuje ze mną i chce odpocząć =D. Sami k🤬a jak to jest z tymi babami, co one potrafią p🤬lić ^^. J🤬a sie z c🤬jem na 100% jeszcze conajmniej 3 miechy zanim mi powiedziała, że mnie nie kocha.
Sram na baby, wracam do celibatu. Teraz będę r🤬ał swojego poltorarocznego synka, bo mi go suka zostawiła. Kocham go nad zycie (wiem ze jest moj, zeby nie bylo ;P).
PS: Ptaszki mi ćwierkają, że c🤬l podobno ją wystawił i okradł tuż przed jej wyprowadzką (tulipan wyr🤬ał nieszczęśliwą mężatkę ile mógł a jak miało przyjść co do czego to wziął zapłate za seks i WZIUM). Dz🤬ka zamiast zamieszkać z nim to mieszka na śmierdzącym tanim hostelu koło zakładu pakującego ryby. Nie stać jej nawet by mi oddać 800+ mojego syna, bo czeka jeszcze na wypłate z pracy, bo se suczka żyje na przetrwaniu za to teraz.
Karma to jednak fajna rzecz, a szczęśliwe zakończenia nie muszą być tandetne. A jaka zajebista nauka płynie.. Panowie - nie wierzcie nigdy kobiecie. Nawet kiedy mówi, że jej bez was lepiej. Paszoł won. Nie dawajcie się zwodzić tym słodziutkim wschodnim twarzyczkom. Łatwo im idzie uwodzenie nas polaków, ale przychodzą już czasy, kiedy już się nawet frajerzy tacy jak ja na tym poznają. Bierzcie, r🤬ajcie je sobie jeśli wola a potem kopa w dupe. Zrobią z was potwora, ale pamiętajcie, że one by dla was skrupułów też by nie miały.
Kurtyna. Dziękuję za uwagę. Gadanie o tym mi pomaga, to wciąż świeża rana..