Ja chciałem tego mercedesa ominąć, ale przyjechało to drugie auto (znajomi tej od mercedesa)
I zablokowali. Kazali mi cofać 100 m …
Jestem na tomografie w szpitalu, policja zabroniła mi prowadzić auto
Przechodzień który tam stał nie był z nimi, mnie zaatakował
Kilkukrotnie w głowę
Ja próbowałem nóż otworzyć w tym czasie bo bałem się ich
Partner kobiety został zatrzymany, poszukiwany jest drugi sprawca pobicia.
Sosiwo: wszczecinie.pl/gangsterskie-sceny-na-podzamczu-taksowkarz-nie-chcial-u...
[ Dodano 2025-01-20, 10:35 ]
Według komentarza osoby rejestrującej film agresywnie zachowywali się zarówno osoba jadąca pod prąd i jej kompani, jak i taksówkarz, który miał użyć gazu. Wówczas nastąpiła zmiana i to taksówkarza zatrzymywali ci, których… sam blokował.
– Co ja ci zrobiłam, że mnie gazem spsikałeś – krzyczy kobieta.
– Z nożem do mnie, frajerze? Chodź na ulicę – mówi jeden z mężczyzn do taksówkarza piskającego w jego kierunku gazem.
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-01-20, 21:10 ]
Tytuł i opis zostały zmienione, ponieważ autor celowo napisał nieprawdę o tym że taksówkarz pochodzi z Ukrainy, podczas gdy jest on Polakiem mieszkającym w Szczecinie (dowody w komentarzach)
Uprasza się autora tematu o zahamowanie swojego niezdrowego popędu w szukaniu sensacji z udziałem obcokrajowców i bardziej wyważonych i inteligentnych wypowiedzi w przyszłości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!