18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
topic

Trafiła kosa na kamień

yaiba • 2023-09-19, 14:36
Małpka się nie poddaje

~VeIture

2023-09-19, 14:40
Co za p*zda. 2x mniejsza laska prawie mu napie**oliła i nie był w stanie pomimo k***a 20 ciosów jej uśpić.
Powinien za karę dostać wpie**ol od starszyzny plemiennej.

onucek

2023-09-19, 14:54
ah ta "angielska" młodzież

Michu_XXX69

2023-09-19, 16:05
Co za piękna i bogata kultura na tych wyspach. Zazdroszczę...

marcino_zly

2023-09-19, 16:20
onucek napisał/a:

ah ta "angielska" młodzież

To nie Anglia tylko Niderlandy.
Nawet pada tam po holendersku:
"Rustig jongen" co znaczy "spokojnie chłopcze".
Widać po ryju że to ciapackie gówno w kapturze ubrane jak ciota.

chceszczynie

2023-09-19, 17:25
~VeIture napisał/a:

Co za p*zda. 2x mniejsza laska prawie mu napie**oliła i nie był w stanie pomimo k***a 20 ciosów jej uśpić.

kobiety miewają szczenę twardszą od facetów. wiem, bo wszystkie swoje laski napie**alałem.

żartuje. tylko tak słyszałem.

hihi

PsychoGhost

2023-09-19, 18:20
Raczej trafiła małpa na małpę.

Policeman

2023-09-19, 18:43
Śmierdzący zgniły zachód, jakaś ciota bije kobietę, a jestem pewien, że gnój ją albo molestował, wyzywał, zaczepiał albo robił coś podobnego, a nikt nie reaguje. Przecież to wymarzona sytuacja dla wielu Polaków by bezkarnie komuś napie**olić w myśl obrony koniecznej [która jest rozszerzona o mienie i życie innych].

zipi

2023-09-19, 19:18
~VeIture napisał/a:

debil, idioiotka rzuciła się na typa z łapami a ten broni tej suki, ty ostatnio serio masz te komentarze oderwane od rzeczywistości.

pythonko

2023-09-20, 11:49
Czarne maku by lepiej niech w pl uważają

jjzz26

2023-09-20, 16:41
VeIture napisał/a:

Co za p*zda. Dorosła kobieta nie była w stanie 13 latka uciszyć. Już pomijam fakt że konduktorka na służbie pierwsza z łapami wyskakuje do kłopotliwego pasażera. Żenada.

hops

2023-09-27, 03:25
jjzz26 napisał/a:

Co za p*zda. Dorosła kobieta nie była w stanie 13 latka uciszyć. Już pomijam fakt że konduktorka na służbie pierwsza z łapami wyskakuje do kłopotliwego pasażera. Żenada.

Nie wiem czy w ogóle słyszałeś co mówi gość z kamery młotku. Ty też pewnie na jej miejscu w tej sytuacji czekałbyś sam aż dostaniesz lepe na twarz, zgaśnie Ci światło, a później ktoś zapnie jeszcze strapona na Twoją nieogoloną dziurę. Aaaa, już Cię zapieli? To wiele wyjaśnia.