topic

Tradycyjna produkcja popcornu w Meksyku

~Nei • 2016-08-09, 14:17
W kraju gdzie nie ma restrykcji i norm unijnych produkcja może wyglądać tak:

amaimon

2016-08-09, 20:45
ten film to chyba tym popcornem nagrywany byl?

brylant1412

2016-08-09, 21:12
amaimon-a ciebie ojciec w popcornie znalazł

The_Mountain

2016-08-09, 22:42
Cytat:

A "pie**olenie o lewactwie" jak najbardziej słuszne. Podobno jesteśmy wolni. Wiec swoja wolność chciałbym realizować poprzez samodzielne decydowanie co mogę zjeść a czego nie.


A kto ci broni? Jedz, co chcesz. Kup sobie betoniarke i smaz sobie w niej popcorn, nikt ci nie zabroni, bylebys innych tym nie trul

Drunk_ZoZol

2016-08-10, 02:12
Ahahaha, taka gównoburza xD Spójrzcie jak robią w Kinotece w Warszawie ;) A nie, nie spojrzycie, ale niemal kropka w kropkę, tylko maszynka mniejsza. Potem siup do wora plastikowego i tak leży 3 dni nim się klientowi wyda :D

qxy1255

2016-08-10, 10:17
Drunk_ZoZol napisał/a:

Ahahaha, taka gównoburza xD Spójrzcie jak robią w Kinotece w Warszawie ;) A nie, nie spojrzycie, ale niemal kropka w kropkę, tylko maszynka mniejsza. Potem siup do wora plastikowego i tak leży 3 dni nim się klientowi wyda :D



Dokładnie jak człowiek liźnie tematu to wie gdzie nie jeść. Taka anegdotka - mój znajomy pracował na Maku - nie jada żadnego fast fooda po tym jak się zorientował, że z podłogi też dobre, potem w markecie - nie jada niczego na wagę, bo nie tylko z podłogi, ale i brudne dobre, ale rozwalił mi system jak urodziło mu się dziecko i pracował w produkcji Gerbera wtedy, powiedział że nigdy w życiu dziecku tego gówna nie kupi. ;) Tyle o naszej czyściutkiej produkcji. ;) Ale koncesja jest, papier sie zgadza, 10 000 od kwita i wszystko gra.

Crapshit

2016-08-10, 11:53
@qxy1255 - jesteś cepem od urodzenia?

Wiewór

2016-08-11, 08:48
qxy1255 napisał/a:



Dokładnie jak człowiek liźnie tematu to wie gdzie nie jeść. Taka anegdotka - mój znajomy pracował na Maku - nie jada żadnego fast fooda po tym jak się zorientował, że z podłogi też dobre, potem w markecie - nie jada niczego na wagę, bo nie tylko z podłogi, ale i brudne dobre, ale rozwalił mi system jak urodziło mu się dziecko i pracował w produkcji Gerbera wtedy, powiedział że nigdy w życiu dziecku tego gówna nie kupi. ;) Tyle o naszej czyściutkiej produkcji. ;) Ale koncesja jest, papier sie zgadza, 10 000 od kwita i wszystko gra.



Twój znajomy ch*ja pracował. Jest bezmózgim patolem i bajkopisarzem.
W czasie studiów robiłem w Maku i powiem jedno. Jakby polskie szpitale miały takie standardy czystości jak mają mcdonaldy to by nigdy nikt w Polsce nie dostał po operacji zakażenia.
Jedną ze świętych zasad w mcd jest, że to co spadnie na podłogę na niej zostaje i nie masz prawa tego podnieść. Wołasz operatora miotły i mopa i on to sprząta za ciebie. Jakby manager mcd złapał kogoś na podnoszeniu czegoś z ziemi to by go wyj***ł z roboty od ręki.
Zasady zachowania czystości w MCD są bezwzględne a kary za ich łamanie drakońskie. Więc proszę cię nie pie**ol.

Wyjaśnijcie mi tylko drogie prawilne siurki jak to jest, że sracie na wszelkiego rodzaju przepisy sanitarne nałożone przez UE a pomimo tego, że one są, obowiązują, mamy inspekcję sanitarną i handlową, która to nadzoruje to i tak wszędzie jest syf i chlew i żaden polski "uciśniony" producent nie potrafi się do nich dostosować? jakim cudem wg. was korwinowskie piomioty jak będzie w pełni otwarty rynek to oni się dostosują skoro teraz jest nad nimi nadzór, jebią ich karami a i tak nie potrafią się dostosować do standardów czystości?

TytanowyRosomak

2016-08-12, 15:06
^up Może że w US to standard bo tam wytacza się procesy nawet z powodu oblania się gorącą kawą :) Po za tym jak ktoś wcześniej napisał sterylizowanie na siłę własnego otoczenia niezbyt dobrze wpływa na kondycje układu odpornościowego.