i chuj jej w dupe
Młoda wytrzymała ile mogła, walczyła, szacun. Ale biologii nie przeskoczy, z testosteronem nie wygra. Niektórzy idioci mają mnie tu za lewaka, więc wyjebię im blue screena: chuj w dupę MKOL, dopuszczających facetów do dyscyplin kobiecych!
Przecież to jakieś bzdury. I powoływanie się na jakiegoś lekarza (koniecznie z USA), bo ma on ileś tam tysięcy subskrybentów... Dno.
Co co lewaków: Tutaj "lewak" to taki epitet, którym gówniarze i przegrywy rzucają na prawo i lewo, jak kończą im się argumenty. Ja np. jestem za wolnym rynkiem, z minimalnymi regulacjami, niskimi podatkami i ograniczonym socjalem, bo kapitalizm to najbardziej sprawiedliwy ustrój promujący zaradnych. Popieram mur na granicy, pałowałbym ekoterrorystów i kopał w dupę brukselskich urzędasów za takie idiotyzmy, jak te przytwierdzane nakrętki. Ale co chwilę ktoś nazywa mnie lewakiem i komuchem bo popieram Ukrainę i śmieję się z antysemickich fobii prawackich troglodytów. Nie pasuję do stada. Ale mam to w dupie, gardzę tym alternatywnym stadem owiec.
Bardziej wiarygodne dla mnie, niż twierdzenia że to faceci, ale huj wie, jeden z niewielu tematów na który tak naprawdę nie wiem co do końca myśleć. Pierdolę to, Szeremeta wywalczyła srebro, szacun, młoda jest , całe lata kariery przed nią, będzie i złoto za jakiś czas. Potencjał ma niemały.
Prawdę mówiąc to ta Szeremeta też wygląd jak chłop. Turczynka jedynie ładna i kobieca.