topic

Świeża ta ryba?

Di...........ar • 2018-04-17, 11:17
Jeszcze jak :mrgreen:


de...........ar

2018-04-17, 11:20
czyli jest życie po życiu.

poligon6

2018-04-17, 12:12
Linia boczna u ryby to jak drugi mózg, dlatego tak napie**alaja po obcieciu łba.

janlew

2018-04-17, 12:42
Tak powinno być.

himen85

2018-04-17, 12:42
co to olej z wiśni ?
albo już tak stary spalony

-_..........._-

2018-04-17, 16:17
Sam miałem taką akcję jak wrzuciłem świeżutko zabitego okonka na patelnię. Od tamtej pory wiem, że trzeba jednak te pół godziny odczekać.

BigDaddyD

2018-04-17, 18:46
poligon6 napisał/a:

Linia boczna u ryby to jak drugi mózg, dlatego tak napie**alaja po obcieciu łba.


Żadna linia boczna/naboczna, tylko łuki odruchowe z rdzenia kręgowego, gdybyś np. drucikiem zniszczył rdzeń tej samej rybiej tuszy, to nie byłoby takiego efektu. Linia naboczna to tylko organ zmysłowy.

szalejownik

2018-04-17, 20:56
Szkoda, że patelni wodą nie zalał. Mogło by być ciekawiej. :D

Xian5

2018-04-17, 21:14
Nie no wczoraj to był anal nad jeziorem także wiesz, sezon zaczęliśmy z chłopakami przednio.

KociBolec

2018-04-18, 17:45
himen85, Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje.